Ιερώνυμος: «Μπορούν να απαντήσουν στον κ. Φίλη όσοι ήταν παρόντες στη συνάντηση

Ιερώνυμος: «Μπορούν να απαντήσουν στον κ. Φίλη όσοι ήταν παρόντες στη συνάντηση Facebook Twitter
0


«Μπορούν να απαντήσουν στον κ. Φίλη όσοι ήταν παρόντες στη συνάντηση», αποφάνθηκε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος αναφορικά με τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, ο οποίος χαρακτήρισε «πρακτικά δικής του συγγραφής και εμπνεύσεως» όσα ανέφερε ο αρχιεπίσκοπος στη σημερινή έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας, αλλά και ότι «βάζει στο στόμα του πρωθυπουργού και άλλων λόγια τα οποία ουδέποτε ειπώθηκαν κατά τη συνάντηση της 5ης Οκτωβρίου 2016».


Ειδικότερα, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος επισήμανε: «Μη θεωρήσουμε ότι υπάρχει αντιμαχία με τον κ. Φίλη για να την εκμεταλλεύονται. Αν υπάρχει ερώτημα ή απορία του κ. Φίλη, μπορούν να την απαντήσουν όσοι ήταν παρόντες, ο κ. πρωθυπουργός, ο κ. Καμένος ή η κ. Γεροβασίλη ή ακόμη οι αρχιερείς που ήταν παρόντες εκείνο το βράδυ στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου».

Διαβάστε αναλυτικά τι προηγήθηκε...>>>

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM