ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Tρεις συλλήψεις και προσαγωγές για τα βίαια επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Ποσειδώνος - ΒΙΝΤΕΟ

Tρεις συλλήψεις και προσαγωγές για τα βίαια επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Ποσειδώνος - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Φλεγόμενο δίκυκλο μετά τα επεισόδια
3

Σε τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού λίγη ώρα μετά τις 18:30, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Φλοίσβου.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων μετέτρεψαν την παραλιακή σε «πεδίο μάχης», με βόμβες μολότοφ, πέτρες, κοντάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, προκάλεσαν ζημιές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έκαψαν ένα δίκυκλο.

Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ σημειώνεται ότι λόγω των επεισοδίων είχε κλείσει η παραλιακή λεωφόρος.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων που επέβαιναν σε μηχανές, πήγαιναν στο κλειστό της Γλυφάδας για τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ευχομαι οτι τα διαβαζει και βλεπει αυτα τα πραγματα ο Γιωργος Κιμουλης, πρωτος προεδρος του πολιτιστικου κεντρου Σταυρος Νιαρχος αλλα και η κυβερνηση του Συριζα κι οτι σκεφτονται την αναγκη αναβαθμισης στην προσβαση της μισης χωρας προς το Δελτα οπου στεγαζεται η Εθνικη Βιβλιοθηκη. Δεν ειναι δυνατον να γινει με το τραμ που γεμιζει χουλιγκαν τα σαββατοκυριακα, ουτε φυσικα νοειται βιβλιοθηκη ( ποσο μαλλον η Εθνικη Βιβλιοθηκη ) να εχει προσβαση απο μια νησιδα που βρισκεται σε αλλη περιοχη ( η βιβλιοθηκη στην Καλλιθεα, η νησιδα/σταση Τραμ στις Τζιτζιφιες ) στη μεση μιας παραλιακης λεωφορου ! Βαλτε ΔΩΡΕΑΝ τσαρτερ-λεωφορεια απο το Συνταγμα και τεσσερα αλλα στρατηγικα επιλεγμενα σημεια κοντα σε σταθμους του ΜΕΤΡΟ προς το Δελτα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τη βιβλιοθηκη ! Καθε επιβατης απλα να δειχνει την προσωπικη του καρτα/μελους βιβλιοθηκης και να μπορει να εχει ευκολη, γρηγορη κι ασφαλη προσβαση προς το ΠΚΣΝ. Αφηστε τα προτζεκτς "υψηλων φρυδιων" για την περιστασιακη νομενκλατουρα και κυτταξτε λιγο το στησιμο των πολιτισμικων υποδομων μας, για ολο το λαο. Ναι στο βιβλιο - οχι στο αυτοκινητο ! Ναι στη δημοσια συγκοινωνια, οχι στη μολυνση, την ηχορυπανση, την επιλεκτικη προσβαση στο ΠΚΣΝ.