Στον Βρετανό Steven Cook ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε σε πηγάδι στα Μάλια

Στον Βρετανό Steven Cook ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε σε πηγάδι στα Μάλια Facebook Twitter
1

Στον 20χρονο Βρετανό Steven Cook, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από 11 χρόνια, ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στις 16 Φεβρουαρίου σε πηγάδι στα Μάλια, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο αδελφός του στο facebook, αλλά και στην σελίδα που είχε δημιουργηθεί για τον εντοπισμό του.

«Σήμερα μάθαμε ότι μετά από 11 χρόνια, ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός, ανιψιός, θείος και φίλος, θα έρθει στο σπίτι μας για τελευταία φορά», έγραψε μεταξύ άλλων ο αδελφός του στην ομάδα.

Αν και οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν δώσει καμιά επίσημη ανακοίνωση, εν τούτοις, αποψινές πληροφορίες, αναφέρουν ότι υπήρξε προφορική ενημέρωση από το Κέντρο Γενετικής Ταυτοποίησης, σύμφωνα με την οποία ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί εκεί και ανήκει πράγματι στον 20χρονο Βρετανό.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκελετός είχε βρεθεί στις 16 Φεβρουαρίου μέσα σε ένα πηγάδι σε περιοχή των Μαλίων από άτομα που πήγαν να το καθαρίσουν, ενώ δίπλα του βρέθηκαν μία δερμάτινη ζώνη και μία φωτογραφική μηχανή.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην περιοχή, ενώ από την πρώτη στιγμή υπήρχαν οι υποψίες πως ανήκε στον 20χρονο Βρετανό..

Ο Κουκ είχε εξαφανισθεί την πρώτη ημέρα των διακοπών του στα Μάλια, την 1η Σεπτεμβρίου 2005, και έκτοτε η οικογένεια του τον αναζητούσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κρίμα το παιδί....τουλάχιστον έτσι θα μπει ένα τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων. Βρετανός τουρίστας, νεαρός, διακοπές στην Ελλάδα...εξαφανίστηκε νύχτα μετά απο έξοδο σε μπαρ....εικάζω, μεθυσμένος να έπεσε στο ακάλυπτο πηγάδι και να έχασε την ζωή του..