Σώος βρέθηκε το πρωί στην Αιτωλοακαρνανία Αμερικανός που είχε χάσει τον προσανατολισμό του

Σώος βρέθηκε το πρωί στην Αιτωλοακαρνανία Αμερικανός που είχε χάσει τον προσανατολισμό του Facebook Twitter
0

Σώος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε αγροτική περιοχή, στο Καλούδι Αιτωλοακαρνανίας ένας 28χρονος υπήκοος των ΗΠΑ, ο οποίος είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Ειδικότερα, ο 28χρονος κάλεσε χθες το βράδυ στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και ανέφερε ότι κινούμενος με αυτοκίνητο από τη Ναύπακτο προς το Καλούδι Θέρμου, χάθηκε και κατέληξε σε αγροτική περιοχή, όπου το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε στη λάσπη.

 

'Αμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου. Τελικά, ο 28χρονος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Καλούδι, είναι καλά στην υγεία του, και μετά τον απεγκλωβισμό του αυτοκινήτου του από τις λάσπες, αποχώρησε.

 

Τι είναι ο αριθμός 112

 

Είναι ο Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης.

  • Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί σε 24ωρη βάση τους πολίτες σε περιπτώσεις που χρειαστούν βοήθεια.
  • Σε όποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρειαστείτε βοήθεια όπως π.χ. αστυνομίας, πυροσβεστικής, ασθενοφόρου EKAB ή λιμενικού καλέστε το 112.
  • Στην τηλεφωνική σας κλήση θα απαντήσει αμέσως εξειδικευμένο προσωπικό με το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε σε μια από τις κύριες ευρωπαϊκές γλώσσες.
  • H κλήση στο 112 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, από τηλεφωνικό θάλαμο ή υπαίθρια τηλεφωνική συσκευή με κερματοδέκτη ή καρτοδέκτη είναι χωρίς χρέωση.
  • Ο Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης 112 λειτουργεί και στην Ελλάδα για να εξυπηρετεί τους πολίτες που επισκέπτονται τη χώρα μας.
  • Ο αριθμός 112 λειτουργεί εντός της εμβέλειας οποιουδήποτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Δηλαδή ακόμη κι αν το δικό σας δίκτυο δεν λειτουργεί σε συγκεκριμένη τοποθεσία, μπορείτε να καλέσετε το 112 αρκεί να υπάρχει κάλυψη από άλλο δίκτυο.
  • Λειτουργεί με κάρτα SIM ή χωρίς κάρτα SIM στο κινητό σας.  

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM