Οι αγρότες της Κρήτης έρχονται στην Αθήνα για συλλαλητήριο

Οι αγρότες της Κρήτης έρχονται στην Αθήνα για συλλαλητήριο Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Συλλαλητήριο στην Αθήνα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι αγρότες της Κρήτης, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και στις επιταγές των δανειστών.

Το παγκρήτιο συντονιστικό όργανο των αγροτών, αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις με απόβαση στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2017 και συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα, με αιχμή του δόρατος το ασφαλιστικό και το φορολογικό καθεστώς του κλάδου.

Η συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ έγινε σε φορτισμένο κλίμα, με φόντο τα προβλήματα των αγροτών, ενώ οι εκπρόσωποι του κλάδου επέμειναν στην δυναμική διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, οι αγροτοσυνδικαλιστές θα "οργώσουν" τα χωριά της ενδοχώρας σε ολόκληρη την Κρήτη προκειμένου το συλλαλητήριο της Αθήνας να έχει τη δυναμική που θέλουν οι αγρότες ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Πηγή:ekriti.gr

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εντυπωση προκαλει οτι ενω στα χρονια της μεταπολιτευσης οταν αγροτες 'η αλλα επαγγελματα βγαιναν στους δρομους, σπανια εβλεπες ελληνικη σημαια να τους συνοδευει. Στα χρονια της κρισης ομως, οπου η παλη των διαφορων κυβερνησεων για τα συμφεροντα της χωρας εχει γινει πιο απτη, πιο χειροπιαστη στη συνειδηση των περισσοτερων, εχει επιστρεψει η ξεχασμενη μεταπολιτευτικα εννοια του πατριωτισμου ( Ζουγανελης ) αλλα και η οπορτουνιστικη - τις πιο πολλες φορες - χρηση της ελληνικης σημαιας αφου υποσυνειδητα "τοποθετει" αυτους που την χρησιμοποιουν οχι μονο εναντια στις ελληνικες κυβερνησεις αλλα και στους "βαρβαρους" της Τροικας. Τελος λειτουργει και ως εμμεσος, ψυχολογικος μοχλος πιεσης στην εκαστοτε ελληνικη κυβερνηση : "εμεις ειμαστε ρωμιοι με τη βουλα - να η σημαια ! - κανονιστε να μας ικανοποιησετε τα αιτηματα γιατι μονον ετσι θα αποδειξετε οτι ειστε και 'ΣΕΙΣ σαν και...μας"!Οποτε βλεπω την τελευταια επταετια την ελληνικη σημαια σε συγκεντρωσεις τετοιου τυπου λοιπον να χρησιμοποιειται δηλαδη για μισθους και συνταξεις, νοιωθω οτι ολος αυτος ο κοσμος ξερναει επανω μου...Και δε μπορω να πω και τιποτα. Γιατι ειμαι και γω ελληνας και γιατι θεωρω οτι οι περισσοτερες διαμαρτυριες ειναι δικαιολογημενες !