Αλλάζει ο καιρός - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αλλάζει ο καιρός - Έρχονται βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
1

Τη σειρά της σε νεφώσεις και κατά τόπους βροχές και καταιγίδες δίνει η ηλιοφάνεια των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την γενική πρόγνωση του καιρού, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από αύριο Παρασκευή, που θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, ενώ τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. 

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο ενώ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο. 

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα που βαθμιαία στα δυτικά θα ενταθούν, θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις από τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά- ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM