Bγήκε από την εντατική ο 30χρονος που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από σκύλο

Bγήκε από την εντατική ο 30χρονος που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από σκύλο Facebook Twitter
2

Στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Παπανικολάου, εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), νοσηλεύεται  και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση  ο Στ. Τ, 31 ετών, που διακομίστηκε στο Σάββατο  στη μία το μεσημέρι από το Νοσοκομείο του Βόλου με πολλά τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια, τα οποία αποδίδονται σε επίθεση από σκύλο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου η χειρουργική επέμβαση δεν ήταν δυνατόν να γίνει νωρίτερα, λόγω κινδύνου μόλυνσης εξαιτίας των τραυμάτων. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την επίθεση ο 31χρονος έχει χάσει τα αυτιά του ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο σκύλος  ήταν δικός του ή αδέσποτος. Εξετάζεται και η πιθανότητα να πρόκειται για τον σκύλο του, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος σε δημόσιο χώρo, εντοπίστηκαν όμως στην αυλή του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και από τους γείτονες, ο 30χρονος έμενε στο σπίτι με τη μητέρα του και έχει ένα σκυλί 11 μηνών ράτσας πιτ μπουλ.

Ο 30χρονος έχει βαρύτατα τραύματα στο πρόσωπο, από το οποίο του λείπουν κομμάτια, ενώ έχει πληγές στα χέρια και τα πόδια.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM