Επίθεση οπαδών σε τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας

Επίθεση οπαδών σε τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
1


Επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταδίδει πως ομάδα ατόμων που κατέβαιναν την Αλεξάνδρας αρχικά έριξαν βόμβα μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησαν τρόλεϊ, μπήκαν μέσα σε αυτό και επιτέθηκαν σε ένα επιβάτη, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.


Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί που βρισκόντουσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τρία άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου και κρατούνται.


Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που έκανε την επίθεση αποτελούταν από περίπου 30 οπαδούς της ΑΕΚ που σταμάτησαν το τρόλεϊ πιστεύοντας πως επέβαιναν οπαδοί του Παναθηναϊκού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα ακαθάριστα οικόπεδα, πυροπροστασία για τα ακίνητα: Ξαφνικός φόρος 500 ευρώ

Ελλάδα / Ξαφνική δαπάνη μέχρι 500 ευρώ και αλαλούμ από την μελέτη πυροπροστασίας για τα ακίνητα κοντά σε δάσος

Μεθόδους... γεωδαισίας για να δουν αν τα σπίτια τους απέχουν 300 μέτρα από το δάσος αναζητούν χιλιάδες πολίτες - «Θα είμαστε ελαστικοί», έχει διαμηνύσει ο υπουργός Περιβάλλοντος - Οι διευκρινίσεις του αρμόδιου γενικού γραμματέα Ευθύμιου Μπακογιάννη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στο sport24 διαβάζω ότι εν ολίγοις οπαδοί του ΠΑΟ σταμάτησαν το τρόλεϋ γιατί νόμιζαν (!) ότι σε αυτό επέβαινε ένας ΑΕΚτζής, τον οποίον κ ράπισαν. (Τι άλλο θα διαβάσουμε πχια;!) Τι από τα δύο ισχύει τελικά; Όχι ότι έχει κ μεγάλη σημασία, ο καμμένος εγκέφαλος είναι κοινός τόπος πλέον.