Ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Ένας αστυνομικός τραυματίας

Ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Ένας αστυνομικός τραυματίας Facebook Twitter
1

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στις 6:20 το πρωί εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χ.Τρικούπη 50.

Άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα, πιθανότατα από θραύσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς στο πόδι.

Ο τραυματίας διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Από την έρευνα που έγινε στον χώρο βρέθηκαν 3 κάλυκες πυροβόλου όπλου στην οδό Χ. Τρικούπη 57.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Σύμφωνα με τον Σκάι τους πυροβολισμούς έριξε άγνωστος που βγήκε από την οδό Αραχώβης στις 06.18 και από απόσταση περίπου 15 μέτρων, στόχευσε και πυροβόλησε τρεις φορές προς την κλούβα. Οι δύο σφαίρες διαπέρασαν την κλούβα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αστυνομικός ενώ η μία καρφώθηκε πάνω σε κατάστημα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών : «Η στοχοποίηση και απαξίωση της πολιτικής ζωής, βούτυρο στο ψωμί των παρακρατικών»Περαστικά εύχεται το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου στον τραυματία αστυνομικό, της επίθεσης που έγινε νωρίς το πρωί στους αστυνομικούς της ομάδας ΜΑΤ που περιπολούσαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.Ενώ το ΚΙΝΗΜΑ μέσω tweet τονίζει ότι η στοχοποίηση και απαξίωση της πολιτικής ζωής της Ελλάδας, είναι βούτυρο στο ψωμί των παρακρατικών δραστών.