ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ξεκίνησαν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες στο κέντρο της Αθήνας όπου το θερμόμετρο δείχνει -2 βαθμούς Κελσίου και τώρα το χιόνι πέφτει πυκνότερο. Η χιονόπτωση είναι εντονότερη στα βόρεια προάστια όπου «ντύθηκαν» στα λευκά οι επιφάνειες των κτιρίων και των δρόμων με τη λιγότερη κίνηση.

Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται σε Πάρνηθα και Πεντέλη, Διόνυσο, Δερβενοχώρια και Μέγαρα αλλά ακόμη και στα νότια προάστια.

Αν οι προβλέψεις της ΕΜΥ επιβεβαιωθούν η χιονόπτωση θα συνεχίσει και θα ενταθεί αργότερα τη νύχτα.

Η χιονόπτωση έχει ήδη προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας.

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

- στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου.
- από το 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θήβας, στο ρεύμα προς τη Θήβα, για φορτηγά, ενώ η κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Παράλληλα, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.

Χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Το γήπεδο “Α.Νικολαϊδης” στη Λεωφ Αλεξάνδρας πριν από λίγη ώρα
Χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Η Λεωφόρος Ποσειδώνος

Η ΕΜΥ αναφέρει για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη πως αναμένονται παροδικές χιονοπτώσεις στην Αττική από απόψε το βράδυ οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα βόρεια.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές προβλέπει και στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στέρεα, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και κατά περιόδους στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.  Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους ισχυρός ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM