Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τεντόμας για τη ρόδα στο Σύνταγμα

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τεντόμας για τη ρόδα στο Σύνταγμα Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
4

Την παραίτησή του από πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, που είναι υπεύθυνος για τις εορταστικές εκδηλώσεις, υπέβαλε ο Χρήστος Τεντόμας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Παπαγιαννάκης, μιλώντας για το ζήτημα που προέκυψε με τη ρόδα στο Σύνταγμα.

«Ο κ. Τεντόμας έχει αναλάβει την ευθύνη και έχει παραιτηθεί», ανέφερε συγκεκριμένα ο Λ. Παπαγιαννάκης.

Μιλώντας νωρίτερα στον Σκάι, ο κ. Παπαγιαννάκης παραδέχθηκε ότι υπήρχε «ανοργανωσιά» του Δήμου Αθηναίων, αν και όπως διευκρίνισε, την επίβλεψη είχε αναλάβει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου και με αυτή την έννοια δεν ευθύνεται άμεσα ο Δήμος.


Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο Δήμος Αθηναίων ζήτησε την αποσυναρμολόγηση και την απομάκρυνση της ρόδας από το Σύνταγμα. Επίσης, κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την επικινδυνότητα της ρόδας διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Δε φταίμε εμείς, φταίει η εταιρεία. Και γιατί εμπιστευτεικατε μία αναξιόπιστη εταιρεία? Αυτό το δε φταίμε εμείς, φταίνε οι άλλοι, οι κακοί, είναι κάτι πολύ ελληνικό! Κρίμα γιατί από τον Καμίνη περίμενα περισσότερα.
Τώρα αυτός πως την είδε και παραιτείται επειδή ανέλαβε την ευθύνη; Κάτι τέτοιοι τύποι θα βγάλουν κακό όνομα στους βουλευτές μας και θα περιμένουμε να παραιτηθούν κάθε φορά που θα παραδέχονται ότι έκαναν λαλακια.
Το ολο θεμα μονο θλιψη προκαλει. Οπως αλλωστε η ολη εικονα της πρωτευουσας της χωρας. Κ στις γιορτες κ γενικα, σου φερνει θλιψη. Για εμας τους Αθηναιους που γνωριζουμε τη δυναμικη της πολης, απο μηδεν εως ελαχιστα χρηματα για να φανερωθει αυτη, δυστυχως μας στεναχωρει αυτο που η Αθηνα ειναι σημερα. Το εχω ξαναπει. Οι καιροι ειναι δυσκολοι. Πρεπει να ειναι και μιζεροι; Στο κατω κατω δεν εχεις τα φραγκα..; ασε τους ιδιωτες να δουλεψουν για σενα. Ναι, μην πεσεις απο τα συννεφα, οι ιδιωτες θα σε εκμεταλλευουν για να βγαλουν φραγκα! Wow! Κοιτα λοιπον πως εσυ θα εκμεταλλευτεις τους ιδιωτες για να βγαλεις φραγκα, φημη, αιγλη!Στο top 10 αξιοθεατων του Λονδινου το lift της Emirates. Just saying...