Έτοιμη η ρόδα στο Σύνταγμα

Έτοιμη η ρόδα στο Σύνταγμα Facebook Twitter
4

 

Έτοιμη η ρόδα στο Σύνταγμα Facebook Twitter

Έτοιμη είναι η μεγάλη ρόδα που εδώ και μέρες συναρμολογούνταν στην πλατεία Συντάγματος και απόψε ξεκινά (εκτός απροόπτου) η λειτουργία της.

Η ρόδα φτάνει σε ύψος τα 40 μέτρα και οι διαδρομές μέχρι και την ημέρα των Θεοφανείων θα είναι δωρεάν. Η ρόδα θα παραμείνει στην πλατεία και μετά τις γιορτές με ένα μικρό αντίτιμο.

Έτοιμη η ρόδα στο Σύνταγμα Facebook Twitter
Έτοιμη η ρόδα στο Σύνταγμα Facebook Twitter
Έτοιμη η ρόδα στο Σύνταγμα Facebook Twitter
Έτοιμη η ρόδα στο Σύνταγμα Facebook Twitter
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Καλη η ροδα για τα παιδακια ισως αλλα σιγουρα κοστιζει και αρκετα χρηματα . Η Αθηνα χρειαζεται πιο πολλη καθαριοτητα και φροντιδα για τους δημοτες που υποφερουν αυτα τα δυσκολα χρονια και οχι κινησεις εντυπωσιασμου οπως η ροδα .. Ολα γινονται για να φαινονται..οπως για παραδειγμα τα μεταλλικα κουτια σε ολα τα παρκα που εχουν γαντια περιττωματων.. για να τα μαζευουν οι ιδιοκτητες των σκυλων . Τοποθετηθηκαν με γαντια για μια φορα και μετατραπηκαν σε δοχεια σκουπιδιων ..Αλλα καποιος πηρε καλα χρηματα απο το Δημο (απο εμας ολους) για να τα κατασκευασει να τα τοποθετησει και μετα ..? Αχρηστη η επενδυση οπως πολλες αλλες . Πιστευω οτι ο Δημαρχος δεν θα κατεβει ξανα υποψηφιος , και καλα θα κανει διοτι ειναι ανυπαρκτος μπροστα στα σοβαρα προβληματα της πολης μας.Εδω στο Κουκακι πολλοι πιστευουν οτι ειναι φανταστικο προσωπο . Εγω ρωτησα γι αυτο και μου ειπαν ομως οτι υπαρχει..
Αντιλαμβανομαι πως ο Δημος της Αθηνας εχει πολυ σημαντικα προβληματα. Προβληματα υποδομων, ποιοτητας διαβιωσης κ πολλους πολιτες με μειζονα προβληματα που απαιτουν της προσοχης τους. Προβληματα που θα κανουν χρονια να λυθουν. Προβληματα που υπηρχαν κ προ κρισης. Προβληματα που ολες οι μεγαλουπολεις λιγο πολυ εχουν. Παντα ομως πιστευα πως αν ο Δημος ηταν λιγοτερο μιζερος, επενδυε περισσοτερα στην ουσιαστικη προβολη του, γιορταζε πραγματικα ολες τις γιορτες κ εν γενει προωθουσε αξια αυτο που μπορει να πρεσβευσει η Αθηνα, θεωρω οτι σε συντομο χρονικο διαστημα (απο εξωτερικο κ εσωτερικο τουρισμο) θα εβρισκε τη ρευστοτητα να λυσει σε βαθος ολα τα μειζονα προβληματα του που σημερα δεν εχει το χρημα για να τα λυσει κ απλα τα παντα φυτοζωουν!Βασικη προυποθεση η διαφανεια, η τιμιοτητα και η εξαλειψη της διαφθορας. Εν ολιγοις γυρνωντας απο 3 μερες στη γιορτινη Βιεννη, στη δηθεν γιορτινη Αθηνα, μονο μιζερια ενιωσα για την πολη μας. Μια μιζερια που ρε γαμωτο δε βοηθαει να ξεφυγεις εστω κ λιγο απο την ουτως ή αλλως μιζερη κ καταθλιπτικη καθημερινοτητα μας.
Πεζοδρόμια μπορεί να μην έχουμε ελεύθερα και στις διαβάσεις να κάνεις άλμα επί κοντώ, αλλά έχουμε ρόδα σαν το Λονδίνο!!!! Από πανηγύρια καλά πάμε