Ξανά μυστήριο με τη Θάλεια Χούντα που κατήγγειλε πως έπεσε πάλι θύμα απαγωγής

Ξανά μυστήριο με τη Θάλεια Χούντα που κατήγγειλε πως έπεσε πάλι θύμα απαγωγής Facebook Twitter
2

Η Θάλεια Χούντα, δημοσιογράφος και πρώην υποψήφια βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., είχε αρχικά απασχολήσει τα μίντια τον Μάρτιο του 2014 όταν είχε πέσει θύμα απαγωγής την ώρα που έφευγε από το σπίτι τους στο Κολωνάκι. Μετά από 12 ημέρες ομηρίας, την άφησαν ελεύθερη κοντά στη ΓΑΔΑ.

Τον Φεβρουάριο του 2015 η κα Χούντα κατήγγειλε πως δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι της και πως άγνωστοι της έστησαν ενέδρα. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, τη στιγμή που έμπαινε στο όχημά της, ένας άντρας άρχισε να πυροβολεί με περίστροφο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 

Μερικούς μήνες αργότερα, η Θάλεια Χούντα ήταν και πάλι σε τίτλους εφημερίδων και μίντια καθώς  μεταφέρθηκε με ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στο Νοσοκομείο Γεννηματά. Τότε είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα επίθεσης αγνώστων στο Κολωνάκι, σχεδόν έξω από το σπίτι της.

Σήμερα, η Θάλεια Χούντα απασχολεί και πάλι τα δημοσιεύματα καθώς φέρεται να έπεσε για μια ακόμη φορά θύμα απαγωγής.

Το νέο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης. Η ίδια κινούνταν με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου. Όπως κατήγγειλε, μόλις έφτασε στο ύψος της Ελευσίνας η αστυνομική συνοδεία που είχε σταμάτησε να την ακολουθεί μια και η περιοχή από εκεί και μετά υπάγεται στην Κορινθία και είναι εκτός δικαιοδοσίας. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άγνωστοι που προφανώς ακολουθούσαν διακριτικά την πορεία της, για να της κλείσουν το δρόμο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι άγνωστοι την απείλησαν με όπλο, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό της και την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα. Στο ύψος της Σκάρπας σταμάτησαν, την έβγαλαν από το όχημα και του έβαλαν φωτιά. Αμέσως μετά, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να την πειράξουν.

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τον δικηγόρο σύζυγό της Νίκο Μπούρα από το κινητό της που δεν πήραν οι δράστες και, αφού περιπλανήθηκε αρκετές ώρες, έφτασε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί που την οδήγησαν στην Ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση.

Για όλα τα παραπάνω περιστατικά δεν έχει υπάρξει καμία σύλληψη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά και τον πρωθυπουργό: Φώναξε «δικαιοσύνη» - Την απομάκρυνε η ασφάλεια

Ελλάδα / Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά: Φώναξε «δικαιοσύνη» για τα Τέμπη και απομακρύνθηκε από την ασφάλεια Μητσοτάκη

Η αδελφή των διδύμων Χρύσας και Θώμης που σκοτώθηκαν στα Τέμπη θέλησε να διαμαρτυρηθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, όπου η φοιτήτρια σπουδάζει
NEWSROOM