Ολοκληρώθηκε η πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Ολοκληρώθηκε η πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε η πορεία προς τη Βουλή φοιτητικών συλλόγων, μαθητών και συλλογικοτήτων, με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα Προπύλαια, στη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν μικροεπεισόδια στην Ακαδημίας, με ομάδα ατόμων να επιδίδεται σε πετροπόλεμο.

Ολοκληρώθηκε η πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο Facebook Twitter

Σημειώνεται ότι σε διαδηλώσεις καλούν στις 5 και στις 6 το απόγευμα, συλλογικότητες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά και οργανώσεις της αριστεράς, αντίστοιχα, με αφετηρία τα Προπύλαια. Επιπλέον, συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στον τόπο όπου έπεσε νεκρός ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στα Εξάρχεια.

Εκδηλώσεις μνήμης και πορείες έχουν προγραμματιστεί από μαθητές, φοιτητές, συλλογικότητες και οργανώσεις της αριστεράς και σε άλλες πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ρόδο, Καλαμάτα και Καβάλα.

Στο μεταξύ, σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία. Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς, από τη ΓΑΔΑ θα διατεθούν περίπου 3.000 αστυνομικοί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ