ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εξάρχεια: Οι αναρχικοί προειδοποιούν με φυλλάδιο τους κατοίκους να απομακρύνουν τα οχήματά τους

Εξάρχεια: Οι αναρχικοί προειδοποιούν με φυλλάδιο τους κατοίκους να απομακρύνουν τα οχήματά τους Facebook Twitter
8
Εξάρχεια: Οι αναρχικοί προειδοποιούν με φυλλάδιο τους κατοίκους να απομακρύνουν τα οχήματά τους Facebook Twitter

Γέμισαν Φυλλάδια τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στα Εξάρχεια σήμερα ενόψει της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι αντιεξουσιαστές που αναμένεται να κάνουν πορεία το απόγευμα προειδοποιούν τους κατοίκους να απομακρύνουν σήμερα τα οχήματά τους καθώς κινδυνεύουν, από τις «στρατιωτικές επιθέσεις του κράτους», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Φυλλάδια βρέθηκαν σε αρκετές περιοχές των Εξαρχείων και κατά μήκος της οδού Στουρνάρη.

Εξάρχεια: Οι αναρχικοί προειδοποιούν με φυλλάδιο τους κατοίκους να απομακρύνουν τα οχήματά τους Facebook Twitter
Φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης της LIFO

Το κείμενο των φυλλαδίων χαρακτηρίζει  τα αυτοκίνητα «μικρή ιδιωτική φυλακή»:

«Αγαπητοί γείτονες και επισκέπτες, αν η μικρή ιδιωτική φυλακή που λέγεται ΙΧ είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να την απομακρύνετε τη συγκεκριμένα ημέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους. Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μοναδική κοινωνική διέξοδος».

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Μεγάλη απογοήτευση : η μπουρζουαζία διαβρώνει τους αγνούς αγωνιστές. Ευγενικές προειδοποιήσεις, ακόμα και χιούμορ ! Που θα σταματήσει ο...κατήφορος; Ευτυχώς αφορά την βία των άλλων (αν ήταν στρατιωτικές οι επιθέσεις θα τόχες καταλάβει-ίδε Τουρκία...).Άντε και του χρόνου κουπόνια προσφορών γιά τα κλειστά πάρκινγκ-χρυσωρυχεία των Εξαρχείων.
Μόνο στην Ελλάδα.Είμαι 100% σίγουρος σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου δεν υπάρχει τέτοια παράνοια.Οι άνθρωποι αυτοί αντί να είναι σε φυλακή ή σε ψυχιατρείο κάνουν το κέφι τους ελεύθεροι.
Μα βέβαία, στο ανεξάρτητο κρατίδιο των Εξαρχείων γίνεται προειδοποίηση στους κατοίκους/εργαζόμενους από τους θαμώνες/επισκέτες να απομακρύνουν τα οχήματα αλλιώς....Το κράτος κοιμάται για μιά ακόμα φορά.
Και, όπως πάντα, λόγω της λοβοτομής, η γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο το σημείωμα είναι η γνωστή ακατάληπτη φρασεολογία του "πάω από Αθήνα προς Πειραιά μέσω Μογγολίας". Πόσες περιττές λέξεις για να πουν "πάρ'το από 'δω γιατί θα το κάψουμε"!
Το πρόβλημα είναι ότι όντως θα τα σπασουν όλα πάλι χωρίς να ενοχληθούν. Ότι πάλι το επίσημο κράτος θα κάνει πως δεν τους βλέπει, πως δεν ενοχλείται και πολύ από τους βανδαλισμούς.Συνεπώς, αν μένεις εκεί κοντά, κάνε όπως σου λένε. Απομάκρυνε το αυτοκίνητο σου(την "ιδιωτική σου φυλακή" που λένε τα ...), εξαφάνισε το. Βοήθεια μην περιμένεις, στην Ελλαδα ζεις!
Ναι, βρε, ιδιωτική φυλακή! Γιατί πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα και δεν συμμαζεύεται, ενώ τα συντρόφια μετακινούνται δωρεάν με τις αστικές συγκοινωνίες που πάλι εσύ πληρώνεις.