Final 4 Euroleague LIVE

O Σάκης Ρουβάς θα ανάψει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο Βόλο

O Σάκης Ρουβάς θα ανάψει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο Βόλο Facebook Twitter
1

Την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, ο δήμος Βόλου θα φωταγωγήσει την πόλη, την «Αργώ», αλλά και το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας, με επίσημο προσκεκλημένο τον Σάκη Ρουβά.

Το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα φωτιστεί έχει ύψος 24 μέτρων και είναι στολισμένο με 80.000 λαμπάκια.

Για το μουσικό μέρος της τελετής θα συμπράξουν 40 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου, οι οποίοι, με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά, θα συνοδεύουν μουσικά τη σοπράνο και καθηγήτρια μονωδίας Σύλβια Τσιμπανάκου, το μουσικό σύνολο «Voice and Voices» τα 100 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, ενώ θα συμμετάσχουν και 60 χορευτές με δεκάδες δασκάλους χορού.

Την αποκάλυψη του φωτεινού διακόσμου της πόλης, του εντυπωσιακού «μπλε ουρανού» (στις οδούς Δημητριάδος, Αγίου Νικολάου, Κουμουνδούρου και στην πλατεία Μητροπόλεως) και της επιβλητικής «Αργούς», θα συνοδεύσει μία σειρά εκπλήξεων για τους θεατές της εκδήλωσης.

Η φωταγώγηση του Βόλου θα εμπλουτιστεί με πολλές εκπλήξεις για να ακολουθήσει «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» του Σάκη Ρουβά, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου κατά μήκος της λεωφόρου Δημητριάδος προς το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, σε με μια πομπή-έκπληξη.

1

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ