Μητέρα και τα δύο παιδιά της τραυματίστηκαν από φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο

Μητέρα και τα δύο παιδιά της τραυματίστηκαν από φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο Facebook Twitter
0

 Δύο ανήλικα αδελφάκια υπέστησαν εγκαύματα, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στις 4.45 τα ξημερώματα σε σκηνή, όπου διαβιούν, στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών του πρώην εργοστασίου «Φέσσα», στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Τα προσφυγόπουλα, ένα 9χρονο κοριτσάκι και ο 8χρονος αδελφός της, νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της πόλης, η πρώτη στο «Παπανικολάου» και ο δεύτερος στο «Ιπποκράτειο». Πιο σοβαρή φαίνεται ότι είναι η κατάσταση της 9χρονης.

 Στην 35χρονη μητέρα τους, που είναι από τη Συρία, χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία της.

 Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται, σβήστηκε από διαμένοντες στη δομή φιλοξενίας, πριν φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM