Η Γιάννα Αγγελοπούλου εξηγεί γιατί έφυγε από την Ελλάδα και μιλά για τον Τσίπρα

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εξηγεί γιατί έφυγε από την Ελλάδα και μιλά για τον Τσίπρα Facebook Twitter
9
Η Γιάννα Αγγελοπούλου εξηγεί γιατί έφυγε από την Ελλάδα και μιλά για τον Τσίπρα Facebook Twitter

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Κ" της Καθημερινής, η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε για τους λόγους που έκαναν την οικογένειά της να αφήσει την Ελλάδα, για τα κανάλια και την σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα.

Παραδέχεται πως αν και ακόμη βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα, το κέντρο βάρους της παρουσίας της οικογένειας βρίσκεται πλέον στο εξωτερικό. Ωστόσο αρνείται τον όρο της «φορολογικής μετανάστευσης» και προσθέτει ότι φόρους πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει.

Για τις πολυσυζητημένες σχέσεις της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την στήριξή της στο πρόσωπό τους είπε ότι οι συναντήσεις μαζί του έγιναν δημόσια και δεν υπήρχε κρυφή ατζέντα. «Είδα μια απόπειρα καινούργιων ανθρώπων- και νέων, κυρίως όμως καινούργιων- να δουν τα πράγματα αλλιώς σε μια Ελλάδα κουρασμένη. Μίλησα μαζί τους, σημειώστε ότι το έκανα πηγαίνοντας στα γραφεία στη Βουλή αρχικά και αργότερα στο Μαξίμου, το φως κάνει καλό σε αυτές τις υποθέσεις. Οπότε θεώρησα ότι θα τους ήταν χρήσιμο, συνέβαλα στο να γίνουν επαφές με το διεθνές σύστημα» απάντησε. Ωστόσο στη συνέντευξή της απέφυγε να πει εάν και σήμερα συνεχίζει να ομιλεί με τον κ. Τσίπρα σημειώνοντας: «Γνωριζόμαστε. Όπως είπα, ήρθε η στιγμή που αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω μια δήλωση, όπως πραγματικά προσπάθησα να τον βοηθήσω να δει τον "μεγάλο κόσμο στο εξωτερικό", ο ίδιος παραδεχόταν ότι δεν είχε την πείρα ακόμα».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εξηγεί γιατί έφυγε από την Ελλάδα και μιλά για τον Τσίπρα Facebook Twitter
Η πολυσυζητμένη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και της Γιάννας Αγγελοπούλου το 2014.Η συνάντησή πραγματοποιήθηκε με αφορμή το πρώτο εντός Ευρώπης συνέδριο του Clinton Global Initiative, που έγινε τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Ωστόσο η κα Αγγελοπούλου αφήνει και κάποιες αιχμές σχετικά με την βραδιά συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα και του Μπιλ Κλίντον και χωρίς να αναφέρει το περιστατικό είπε ότι η ίδια δεν θα μπορούσε να μιλήσει με έναν άνθρωπο που σέβεται χωρίς να έχει προετοιμαστεί. Ρωτήθηκε επίσης για το πώς βλέπει την γνωριμία με τον πρωθυπουργό και τι είδε να προκύπτει μετά από 18 μήνες και είπε:«Κάποιες στιγμές είδα τα πράγματα να παίρνουν δρόμο ολισθηρό και γι΄αυτό αισθάνθηκα υποχρεωμένη να θυμίσω τις θεμελιώδεις αγκυρώσεις που θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν είναι νοητό να χάσει, αναφέρομαι στο ευρωπαϊκό της ανήκειν. Από εκεί και πέρα άλλοτε κρύο άλλοτε ζέστη..»

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες, χαρακτηρίζει «άγρια υπόθεση» τον κόσμο των ελληνικών ΜΜΕ και  είπε πως «όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν ξέρω αν θα προκύψει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν, που είναι το ζητούμενο. Ούτε θα δημιουργηθεί κόσμος αγγέλων...»

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά και τον πρωθυπουργό: Φώναξε «δικαιοσύνη» - Την απομάκρυνε η ασφάλεια

Ελλάδα / Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά: Φώναξε «δικαιοσύνη» για τα Τέμπη και απομακρύνθηκε από την ασφάλεια Μητσοτάκη

Η αδελφή των διδύμων Χρύσας και Θώμης που σκοτώθηκαν στα Τέμπη θέλησε να διαμαρτυρηθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, όπου η φοιτήτρια σπουδάζει
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Η κ. Αγγελοπούλου (μετά συζύγου) ήταν μία ακόμη από αυτούς που μας ''φόρτωσαν'' το τσίρκο το οποίο μας κυβερνά σήμερα με την πολλαπλή στήριξη την οποία παρείχε στο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα εκείνη απλά την κάνει με ελαφρά και εμείς θα συνεχίσουμε να τους τρώμε στη μούρη.
Γιατί έφυγε;;Τι θα πει γιατί έφυγε;;Εφυγε γιατί μπορεί,μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς.Κατά τα άλλα,συμπαθάτε με, αλλά αυτό που μου βγαίνει να γράψω δεν είναι και τόσο politically correct, αλλά είναι εντελώς αυθόρμητο πιστέψτε με, και είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο," Ασε μας κυρά μου!!"
Ο Τσίπρας έχει αποδειχθεί λάθος "χαρτί" σε πολλές περιστάσεις και για πολλούς ανθρώπους. Φαίνεται διαχειρίμος και χαζός αλλά είναι αριβίστας και αήθης. Η κα Αγγελοπούλου μπορεί να μπει στην ουρά αυτών που πιστέψανε σε έναν μελλοντικό ηγέτη και συνειδητοποιήσανε πως ο θησαυρός ήταν άνθρακας.
Μας τον φόρτωσε και τώρα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και όλα τα λεφτά στο εξωτερικό. ""Είδα μια απόπειρα καινούργιων ανθρώπων- και νέων, κυρίως όμως καινούργιων- να δουν τα πράγματα αλλιώς ""...με εγκέφαλο σε κατάσταση κομματικης αγκύλωσης 80ς!!Σιγουρα οσα γράφει διακρίνονται απο αγαθές προθέσεις....Μια που φεύγει τουλάχιστον ας πάρει και το τσίρκο της μαζί, ισως καταφέρουν να σώσουν κάποια αλλη χώρα...