Απεργία την Πρωτομαγιά

Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ καταγγέλλουν εκφοβισμό επειδή πήραν μέρος σε κινητοποίηση

Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ καταγγέλλουν εκφοβισμό επειδή πήραν μέρος σε κινητοποίηση Facebook Twitter
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC
0

«Μετά την κατάρρευση όλων των δομών Υγείας, ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα επιχειρείται και ο εκφοβισμός των εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τη διοίκηση. Και αυτό, γιατί- αντιδρώντας στην τροπολογία Πολάκη- προέβησαν σε στάση εργασίας», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

 

Το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κατήγγελλε απόπειρα εκφοβισμού εργαζομένων, που είχαν συμμετάσχει στην κινητοποίηση της 20ής Οκτωβρίου, από τη διοίκηση και μάλιστα σήμερα πραγματοποιήθηκε και έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα, ενώ εργαζόμενοι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του προέδρου.

 

Το πρωί, εργαζόμενοι εισέβαλαν στα γραφεία της διοίκησης του ΕΚΑΒ, στον Χολαργό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσπάθεια εκφοβισμού τους από την πλευρά διοίκησης, όπως καταγγέλλουν. 

Συγκεκριμένα, ομάδα εργαζομένων εισήλθε στο γραφείο του προέδρου του ΕΚΑΒ,  και ζήτησε εξηγήσεις για το νόημα των τηλεφωνικών κλήσεων που είχαν δεχθεί όσοι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση της 20ής Οκτωβρίου έξω από την Βουλή για να παρουσιαστούν σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 το πρωί στο γραφείο του.

 

Οι εργαζόμενοι θεωρούν εντολέα για τα τηλεφωνικά μηνύματα και διοργανωτή της κατάστασης τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδη Μυλωνά.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ