Απεργία την Πρωτομαγιά

Τα παιδιά του Ντίνου Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν Νίνταμ

Τα παιδιά του Ντίνου Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν Νίνταμ Facebook Twitter
Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ (αριστερά) και η θεία του
10

Η Μαρία Τσέχου και ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας, τα παιδιά του Έλληνα χειριστή εκσκαφέα στην Κω που θεωρείται ότι ενδεχομένως να σκότωσε κατά λάθος τον μικρό Μπεν Νίνταμ, καταθέτουν μήνυση στη μητέρα του, σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών «The Times».

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γιος και η κόρη του Ντίνου Μπάρκα κατηγορούν την Κέρι Νίνταμ ότι προσέβαλε τη μνήμη του πατέρα τους, όταν δήλωσε δημοσίως ότι ελπίζει «καίγεται στην κόλαση».

Επιπλέον, αμφισβητούν τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας στην Κω που εμπλέκουν τον πατέρα τους στην υπόθεση.

«Αρκετά με αυτή τη φρικτή ιστορία» είπε η κ. Τσέχου. «Δεν μίλησα για εβδομάδες γιατί ήμουν απασχολημένη με το νεογέννητο παιδί μου και άφησαν αυτή την έρευνα να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Αλλά πλέον πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό. Δεν γίνεται να έρχονται σε εμάς και στα παιδιά μας στο μέλλον και να ρωτάνε "ήταν ο πατέρας ή παππούς σας δολοφόνος;"».

Η κ. Τσέχου είπε στους Times πως «έχουμε μια οικογενειακή υπόληψη να προστατέψουμε και η προσωπική μου υπομονή, ακόμα και ως μητέρα, εξαντλήθηκε όταν η μητέρα του Μπεν είπε αυτά που είπε την προηγούμενη εβδομάδα. Πώς τολμάει;».


Υπενθυμίζεται ότι κατά την έρευνα στην οποία ηγήθηκαν Βρετανοί αστυνομικοί δεν βρέθηκαν απομεινάρια της σορού του παιδιού. Το μοναδικό εύρημα, ένα αυτοκινητάκι- παιχνίδι που, όπως αναφέρθηκε, ανήκε σε αυτόν, οδήγησε στο συμπέρασμα πως τον Μπεν πάτησε εκσκαφέας τον οποίο οδηγούσε ο Μπάρκας ενώ δούλευε στην περιοχή.

Ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας ωστόσο, έχει άλλη άποψη. «Σοβαρά μιλάνε; Είναι αυτό το μόνο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν από το εύρημα; Δεν γίνεται το παιδί να απήχθη και το παιχνίδι να έπεσε από τα χέρια του;».

«Αλλά ακόμα και αν αυτή η γραμμή έρευνας είναι αληθής, γιατί ο επικεφαλής ερευνητής ήρθε σε μένα στο τέλος της έρευνας για να ζητήσει συγνώμη για την αναταραχή που προκλήθηκε και τις αναφορές στο όνομα του πατέρα μου;».

10

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ακόμα και ένοχος να είναι ο θανών,αυτά που είπε δημοσίως η κυρία είναι απαράδεκτα.Ο άνθρωπος πέθανε,αν έχει σκοτώσει το παιδάκι αυτός,θα κριθεί στον άλλο κόσμο.Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ (Ρωμ. 6,7)
Κλασσικοί Έλληνες, επειδή σέβονται την μνήμη του νεκρού πατέρα τους για κάτι που δεν έχει αποδειχτεί. Και ποιός σου λέει εσένα ότι δεν πάνε κάποιοι να τα ρίξουν σε έναν πεθαμένο (πολύ βολικό) ενώ μπορεί οι έρευνες να ήταν πολύ κοντά σε κάποιον άλλο ένοχο; Αυτό δε το ΧΑγίτικο "αίλυναις" το έχετε κάνει καραμέλα, κόψτε το πριν εξαντληθεί από τα περίπτερα.
Η γυναικα δεν ξερει ακομα τι εγινε το παιδι της, και αυτοι την μηνυουν για προσβολη της υποληψης ενος ανθρωπου που πια δεν υπαρχει. Δηλ. και κλαμενη και δαρμενη... Μα ποσο θρασος πια;
Η κυρία οφείλει να προσέχει τα λόγια της πόσο μάλλον για κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Τώρα αν εσένα κάποιος σου βρίσει νεκρούς συγγενείς και δεν πτοείσαι γενικότερα, ε μαγκιά σου για την "ανωτερότητα" που θα δείξεις.
Νομικα αν το παρουμε, εχεις δικιο. Ηθικα ομως, η μητερα ενος παιδιου που εχει χαθει για δεκαετιες, οχι, δεν οφειλει να προσεχει τα λογια της. Η μητερα αυτη δεν ειναι απλως «καποιος». Χαρακτηριστικη περιπτωση οπου το νομιμο δεν ειναι και ηθικο. Δεν ειμαστε ολοι Βουλγαρακηδες.
Ναι αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά που έχουν χάσει τον αγαπημένο τους πατέρα και μάλιστα από καρκίνο. Τώρα σοβαρά εσύ τι θα έκανες, θα άφηνες να καταριούνται τον νεκρό πατέρα σου; Μάλλον η οικογένεια έχει ήθος, αντί να προσχωρήσουν και οι ίδιοι σε ανάλογες δηλώσεις εναντίον της, προτιμούν την νομική οδό. Της βρίσκω κάθε δίκαιο να ψάχνει τι έγινε με το παιδί της ακόμα και αν σκάψουν όλο το νησί, αλλά καλό είναι να συγκρατεί το στόμα της. Και άλλοι έχασαν παιδιά και μάλιστα πιο πρόσφατα, βλ. Άλεξ, αλλά διατήρησαν ένα επίπεδο παρά τον πόνο τους.
Δεν πάμε καλά. Αντί να καταγγείλουν τον "μάρτυρα" που κάρφωσε τον πατέρα τους, ξεσπάνε πάνω στον εύκολο στόχο, μια πονεμένη γυναίκα.Η ανανδρία σε όλο της το μεγαλείο. Αφού όλα είναι στον αέρα, χωρίς αποδείξεις και όλοι μιλάνε μέχρι στιγμής με υποθέσεις, ας κάνουμε ακόμα μια υπόθεση: μηνύουν τη μητέρα, για να την εκφοβίσουν και να σταματήσει τις έρευνες. Καλή υπόθεση?