Απεργία την Πρωτομαγιά

ΚΕΕΛΠΝΟ: Οριστικό τέλος και αντικατάσταση για Γιαννόπουλο, Γιαννάκη και Μπίτα

ΚΕΕΛΠΝΟ: Οριστικό τέλος και αντικατάσταση για Γιαννόπουλο, Γιαννάκη και Μπίτα Facebook Twitter
0

Την οριστική αποπομπή και αντικατάσταση τριών μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ προβλέπουν κοινές υπουργικές αποφάσεις του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννόπουλος είχε επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά από απόφαση του ΣτΕ που είχε κρίνει ότι ήταν αντισυνταγματική η παραίτησή του από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικότερα, αβάσιμοι κρίθηκαν από το υπουργείο Υγείας οι ισχυρισμοί των Αθανάσιου Γιαννόπουλου, Ιωάννη Γιαννάκη και Δημήτριου Μπίτα, αναφορικά με πράξεις και παραλείψεις που τους αποδόθηκαν από το υπουργείο Υγείας και τελικά παύονται οριστικά από το διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, και μετά την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας ακρόασης των τριών πρώην μελών του ΔΣ του Κέντρου, «υπεγράφησαν και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, οι κοινές υπουργικές αποφάσεις του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με τις οποίες οι:

Γιαννόπουλος Αθανάσιος (πρόεδρος)
Γιαννάκης Ιωάννης (αντιπρόεδρος)
Μπίτας Δημήτριος (μέλος)

των οποίων οι ισχυρισμοί κρίθηκαν αβάσιμοι, αντικαθίστανται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) από τους:

Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ (Πρόεδρος)
Μπένο Αλέξιο (Αντιπρόεδρος)
Καντζανού Μαρία (Μέλος)

Ως ημερομηνίες ισχύος των κοινών υπουργικών αποφάσεων ορίζονται οι 4/5/2016 και η 5/5/2016.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ