Βρέθηκε απαγχονισμένος άντρας σε πλατεία στο Μοσχάτο

Βρέθηκε απαγχονισμένος άντρας σε πλατεία στο Μοσχάτο Facebook Twitter
0

Απαγχονισμένος βρέθηκε σήμερα Πέμπτη ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών σε πάρκο που βρίσκεται στην οδό Πίνδου στο Μοσχάτο.

Κάτοικοι της περιοχής βρήκαν τον άντρα κρεμασμένο σε ένα δέντρο του πάρκου και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με το moschatotavros.gr: Νεότερες πληροφορίες έρχονται σχετικά με την τραγική είδηση ότι άντρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο, στο πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Πίνδου.

Ο άντρας αυτός είναι κάτοικος Μοσχάτου και συγκεκριμένα ζούσε σε σπίτι στη λεωφόρο Μακρυγιάννη, με τη γυναίκα του και το παιδάκι του. Ήταν ηλικίας 37 ετών μόλις και πρώην στρατιωτικός στο επάγγελμα.

Είναι τελικά σίγουρο ότι πρόκειται για αυτοκτονία, παρά το γεγονός ότι στην Αστυνομία εξέτασαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής πράξης. Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να το επιβεβαιώσει.

Τον άντρα τον εντόπισαν περαστικοί, στις 12:15, οι οποίοι παρά το σοκ που υπέστησαν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και το 166, όμως ήταν πολύ αργά, ο άντρας είχε ήδη πεθάνει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM