Βρέθηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Πετρούπολη

Βρέθηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Πετρούπολη Facebook Twitter
1

Βρέθηκε η 13χρονη Ζωή Μπουραντά που εξαφανίστηκε εχτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 16.00 της Δευτέρας περαστικοί εντόπισαν το κορίτσι στο σταθμό του μετρό στην Αργυρούπολη και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που το βρήκαν καλά στην υγεία του και αυτή τη στιγμή το μεταφέρουν στο ΑΤ Πετρούπολης όπου δηλώθηκε η εξαφάνιση.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του νεαρού κοριτσιού είχαν χαθεί από την περιοχή της Πετρούπολης το απόγευμα της Κυριακής.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μια κουβέντα, ίσως άσχετη με την συγκεκριμένη υπόθεση, ίσως όχι.Μερικοί γονείς αντιδρούν υπερβολικά απέναντι σε κάποια πράγματα που έχουν σχέση με τα παιδιά στην εφηβεία. Δύσκολη περίοδος, θέλει γερά νεύρα για τον γονιό, αλλά και τα παιδιά είναι σε μία σύγχυση πρωτόγνωρη γι' αυτά, δεν χρειάζεται να τα πιέζουμε για το παραμικρό. Λίγη υπομονή, άστο να έρθει κοντά σου, μην το διώχνεις και παίρνει τους δρόμους. Ναι, θέλουν πειθαρχία, αλλά θέλουν και ζεστασιά, θέλουν ένα στήριγμα σ' αυτήν την ρημάδα την εφηβεία.