Απεργία την Πρωτομαγιά

Ακαρπες οι έρευνες, αλλά η μητέρα του Μπεν επιμένει: Θα οργώσω όλο το νησί για να τον βρω

Ακαρπες οι έρευνες, αλλά η μητέρα του Μπεν επιμένει: Θα οργώσω όλο το νησί για να τον βρω Facebook Twitter
3

Άκαρπες απέβησαν, όπως όλα δείχνουν, και οι νέες έρευνες για την τύχη του Μπεν Νίνταμ στην Κω.  Από τις έρευνες που διήρκησαν τρεις εβδομάδες, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα, προκαλώντας απογοήτευση στην οικογένεια του Μπεν.

Η μητέρα του δηλώνει απογοητευμένη σε βρετανικά ΜΜΕ, καθώς πιστεύει ότι ο γιος της είναι θαμμένος στην περιοχή. Η ίδια επισημαίνει ότι δεν θα παρατήσει την προσπάθεια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα οργώσω» όλο το νησί για να τον βρω».

Η Κέρι Νίνταμ, σχολίασε με αυτό τον τρόπο και τις δηλώσεις Ελλήνων συνταξιούχων αστυνομικών που είπαν  ότι δεν πρόκειται να βρεθούν τα ίχνη του Μπεν στο νησί, καθώς τα συγκεκριμένα σημεία έχουν ερευνηθεί δυο φορές.

Η Νίνταμ χαρακτήρισε ήρωες τους Βρετανούς ερευνητές που διεξάγουν την έρευνα, μιλώντας στην Sunday Mirror και ανέφερε ότι "στηρίζει" το σενάριο ότι ο γιος της σκοτώθηκε από εκσκαφέα πριν από 25 χρόνια και ότι στη συνέχεια θάφτηκε κάπου το πτώμα του.

Ευχαρίστησε επίσης τους Βρετανούς αστυνομικούς που διεξάγουν την έρευνα, αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν.  «Ένας άνδρας από την Ελλάδα έχασε δύο μεροκάματα για να βοηθήσει στην έρευνα της αστυνομίας", είπε χαρακτηριστικά.

3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πιο απάνθρωπο είναι που άφηνε τόσο μικρό παιδάκι μόνο του. Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις. Φαντάζεσαι ο καθένας μας να αφήνει το παιδί του αφύλακτο και μετά να κινητοποιεί γη και ουρανό για να ψάχνει;Τι θα κάνει; Θα γκρεμίσει τα σπίτια του κόσμου;