Άκαρπες οι έρευνες για το Τσέσνα με τους δύο πιλότους

Άκαρπες οι έρευνες για το Τσέσνα με τους δύο πιλότους Facebook Twitter
0

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν όλο το βράδυ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο πιλότων του Τσέσνα του οποίου τα ίχνη χάθηκαν απόγευμα μεταξύ ορεινού όγκου Καλαβρύτων και Κορινθιακού ενώ εκτελούσε πτήση από Ανδραβίδα προς Μέγαρα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τις προσπάθειες των συνεργείων δυσκόλεψε η πυκνή ομίχλη που επικρατούσε από χθες το απόγευμα και όλη τη νύχτα στον ορεινό όγκο των Καλαβρύτων και στην περιοχή της λίμνης Τσιβλού ενώ το σκοτάδι δυσκόλεψε το έργο της έρευνας ου γινόταν στη θάλασσα του Κορινθιακού.

Στις έρευνες από χθες το βράδυ συμμετείχε ελικόπτερο super puma με δυνατότητα νυχτερινής διόπτευσης το οποίο αντικατέστησε το c-130.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα εντάθηκαν καθώς δόθηκε εντολή για αύξηση των δυνάμεων που θα συμμετάσχουν σε αυτές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM