Ο δήμος Αθηναίων κατέβασε τις αφίσες για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο δήμος Αθηναίων κατέβασε τις αφίσες για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
11

Εντολή να κατέβουν όλες οι αφίσες για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος έκανε λόγο για παράνομη αφισοκόλληση.

 «Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας αφαίρεσαν χθες το βράδυ όλες τις παράνομες αφίσες από το κέντρο της πόλης», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε tweet του δημάρχου.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε στον «Αθήνα 9.84» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανδρέας Βαρελάς απαγορεύεται από τον νόμο η αφισοκόλληση και επιτρέπεται μόνο εφόσον δοθεί ειδική άδεια από τον δήμο, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε γίνει.

Να σημειώσουμε, την έντονη πολιτική αντιπαράθεση που είχε δημιουργηθεί αφού κυριολεκτικά οι αφίσες είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους της πρωτεύουσας και ενώ μάλιστα τα συνεργεία είχαν προβεί στην αφαίρεσή τους, τότε εκ νέου τοποθετήθηκαν καινούργιες.

Τέλος, ο κ. Βαρελάς σημείωσε μιλώντας στον 9.84 ότι ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρία που έχει αναλάβει την αφισοκόλληση και πως τους ζητήθηκε να μην προσχωρήσουν σε νέα. «Δυστυχώς δεν μας άκουσαν και γέμισαν πάλι την Αθήνα. Ελπίζω να μην ξηλώσουμε σήμερα τις αφίσες και αύριο να ξαναδούμε πάλι το ίδιο φαινόμενο», κατέληξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Μπραβο και παλι μπραβο για την κινηση, αλλα δεν εχει πιο επιθετικα μεσα ο δημος για να επιβληθει η ταξη; Προστιμα, ποινες ή κατι αλλο; Τι παει να πει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι στην κυβερνηση, δεν ισχυουν για αυτους οι νομοι;
Όχι μόνο παράνομη αλλά και παράλογη είναι η συγκεκριμένη αφισοκόλληση. Ενέργεια ενδεικτική των καθυστερημένων μυαλών που αυτοπροβάλλονται ως προοδευτικά. Τα κομματικά συνέδρια είναι κλειστά πολιτικά γεγονότα. Δεν μπορεί να παραστεί ο καθένας. Οπότε ποιο το νόημα της αφίσας; Τζερτζελές να γίνεται και ποιος νοιάζεται τώρα για το πεταμένο χαρτί και την βρωμιά;