Χωρίς τρόλεϊ σήμερα η Αθήνα, για πέντε ώρες

Χωρίς τρόλεϊ σήμερα η Αθήνα, για πέντε ώρες Facebook Twitter
ΑΠΕ- ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας
1

Ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα Τετάρτη τα τρόλεϊ, από τις 12.00 έως τις 17.00, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων τους.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται με απόφαση του ΔΣ της Ενωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ προκειμένου να διεξαχθεί η τρίτη εξ αναβολής εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευσή τους. Θέματα της γενικής συνέλευσης είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και η εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί ρε παλικάρια; Δικά σας είναι, σαν τα ταξί; Να αποφασίζετε πότε θα δουλέψετε και πότε όχι; Τρίτη φορά σε δυο βδομάδες κιόλας, επειδή παρά τις στάσεις εργασίας δεν μαζέψατε απαρτία; Τι είδους συνδικαλισμός είναι αυτός που ταυτίζει την δημόσια περιουσία ως δοβλέτι των υπαλλήλων που την χειρίζονται; Και τι είδους χώρα είναι αυτή, που τέτοιες εξωφρενικές ειδήσεις περνάνε στο ντούκου ως "φυσιολογικές" Πόσο πολύ έχουμε χάσει το μέτρο πια;