1η Γιορτή Λαϊκών Αγορών σήμερα στο Θησείο

1η Γιορτή Λαϊκών Αγορών σήμερα στο Θησείο Facebook Twitter
Φωτό: Panoramio.com
0

Η «1η γιορτή των Λαϊκών Αγορών», με τίτλο «Το Πανηγύρι των Αισθήσεων», θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 5:00μμ, στο περιβάλλοντα χώρο του σταθμού του ΗΣΑΠ, στο Θησείο.

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει διαδραστικό θεατρικό - μουσικό - εικαστικό δρώμενο με επίκεντρο τα παιδιά και θέμα την λαϊκή αγορά και τα προϊόντα της. Από το παιδαγωγικό καλλιτεχνικό εργαστήρι «Ευπαλίνος» θα στηθεί μια μικρή λαϊκή με προϊόντα προσφοράς παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών.Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με την ρεμπέτικη ορχήστρα «Οι Παραπεταμένοι» με την συμμετοχή του δεξιοτέχνη Καλλιτεχνικάτου μπουζουκιού, Σπύρου Γκούμα.

 

Στόχος της εκδήλωσης που διοργανώνεται από τις ομοσπονδίες παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών και την Περιφέρεια Αττικής είναι να ξεκινήσει μια σειρά εκδηλώσεων σε δήμους της περιφέρειας «που θα φέρει πιο κοντά τις λαϊκές αγορές με τα παιδιά και τη νέα γενιά» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM