Kρήτη: Περίεργη υπόθεση με φυλλάδια για τον Αλλάχ στο Τυμπάκι

Kρήτη: Περίεργη υπόθεση με φυλλάδια για τον Αλλάχ στο Τυμπάκι Facebook Twitter
1

Kρήτη: Περίεργη υπόθεση με φυλλάδια για τον Αλλάχ στο Τυμπάκι Facebook Twitter

 

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν από το πρωί οι αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου καθώς στο Τυμπάκι της Μεσαράς, άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια με αναφορές στον Αλλάχ και με αποσπάσματα από το Κοράνι, και με την υπογραφή «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα φυλλάδια ρίχθηκαν τα ξημερώματα και σε αυτά, μεταξύ άλλων, αναφέρονται: «Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν να έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη».

 

«Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες, άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς». «Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς, κατά πως επιβάλλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ, μόνο την ελεημοσύνη». Στα ίδια φυλλάδια υπάρχουν και αποσπάσματα από το Κοράνι. Το όλο θέμα ερευνάται με μεγάλη προσοχή από τις Αρχές, που εξετάζουν ιδιαιτέρα το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας.

 

 

Συγκεκριμένα το φυλλάδιο αναφέρει:

Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, μέρος 30 Αλ Ικλάς)

Εσείς είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου.

Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν αν έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη.

Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες.

Οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς.

Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς κατά πως επιβάλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ μόνο την ελεημοσύνη.

Κοράνι 9:12 «Κι αν αυτοί (οι άπιστοι) σπάσουν τον όρκο τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία σας, τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων – ασφαλώς οι όρκοι τους δεν αξίζουν –έτσι ώστε να σταματήσουν».

Κοράνι 8:12 «Θυμηθείτε ότι ο Κύριος σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς»

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ»

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή του Τυμπακίου επρόκειτο να κατασκευαστεί hotspot, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων που εξέδωσαν ομόφωνο ψήφισμα.

 

Αναλυτικά το ψήφισμα

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Της λαϊκής συγκέντρωσης της 9ης Σεπτεμβρίου 2016, την οποία συγκάλεσαν στο Τυμπάκι οι φορείς της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου με θέματα:

1)Την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής από την ανεξέλεγκτη παραμονή χιλιάδων παράνομων (και μη καταγεγραμμένων) μεταναστών σ΄ αυτήν και κυρίως στο Τυμπάκι και

2) Το ενδεχόμενο δημιουργίας καταυλισμού (ΗΟΤ SPOT) στο Δήμο Φαιστού

Αφού:

Α) γι' άλλη μια φορά διαπιστώθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παραμονή υπερβολικά μεγάλου, μη καταγεγραμμένου αριθμού λαθρομεταναστών στο Δήμο Φαιστού και κυρίως στην περιοχή του Τυμπακίου, όπου διαβιούν σε άθλιες συνθήκες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία και ασφάλεια

Β) κατά γενική ομολογία η περιοχή δεν «αντέχει»  να φιλοξενήσει  μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών

 

ΖΗΤΟΥΜΕ

                          

Ι. α) να αναγνωρίζεται η δεινή κατάσταση του Δήμου μας λόγω του υπερβολικά μεγάλου, μη καταγεγραμμένου αριθμού λαθρομεταναστών και κυρίως στην περιοχή του Τυμπακίου, όπου διαβιούν σε άθλιες συνθήκες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία και ασφάλεια και για τον λόγο αυτό να εξαιρεθεί από την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων.

 

β) να γνωστοποιείται προς την Κυβέρνηση, προς κάθε αρμόδιο Υπουργείο, προς την Περιφέρεια, την ΤΕΔ και την ΠΕΔ και όπου αλλού χρειαστεί ότι ο Δήμος Φαιστού είναι υπερκορεσμένος και ότι δεν διαθέτει ούτε χώρους ούτε δυνατότητα φιλοξενίας άλλων, μεταναστών ή προσφύγων. Το γεγονός αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπ΄όψιν από την Πολιτεία κατά το σχεδιασμό της σε επίπεδο χώρας και ν' αποτελεί βασικό κριτήριο.   

 

γ) την άμεση κινητοποίηση των εκτελεστικών οργάνων της Δημοτικής Αρχής για καταγραφή και ταυτοποίηση των διαβιούντων σήμερα στην περιοχή μεταναστών, τον υγειονομικό έλεγχο και την αστυνόμευση της περιοχής, θέτοντας τις Αστυνομικές Αρχές ενώπιον των ευθυνών τους.

 

ΙΙ. Την άμεση, έκτακτη, σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού και την λήψη απ' αυτό απόφασης, που να εκφράζει την ομόφωνη άποψη των κατοίκων και δημοτών κατά τα παραπάνω

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια