Ένας ελαιώνας θα ομορφύνει την "καρδιά" της Θεσσαλονίκης

Ένας ελαιώνας θα ομορφύνει την "καρδιά" της Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
0

Έναν ελαιώνα στην "καρδιά" της Θεσσαλονίκης σχεδιάζει να δημιουργήσει μέσα στους επόμενους μήνες η διοίκηση του Κεντρικού Δήμου. Ο νέος χώρος αναμένεται να "γεννηθεί" στο πάρκο Γαλοπούλου, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, συνεχίζοντας την ιδέα του αστικού αμπελώνα που υπάρχει ήδη στην περιοχή του Καυταντζογλείου.


Σύμφωνα με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να φυτευτούν περισσότερες από εκατό ελιές στο χώρο της Β' δημοτικής κοινότητας.


Τα παραπάνω ανέφερε ο κ.Μπουτάρης στη διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου του Δήμου Θεσσαλονίκης για την Ανακύκλωση και το Αστικό Περιβάλλον, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ. Ο δήμαρχος κάλεσε παράλληλα τους κατοίκους να συμμετέχουν ενεργά στην ανακύκλωση καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά "στόχος είναι μέχρι το 2020 να φτάσουμε το 50% στα ανακυκλώσιμα υλικά".


Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, Θανάσης Παππάς, από την πλευρά του μίλησε για "στοχευμένη πολιτική για την ανάπτυξη της πόλης για το 2020. Εχουμε βελτιώσει όλες τις παραμέτρους για την αποκομιδή των απορριμμάτων και την ανακύκλωση".



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM