ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ στο Λευκό Πύργο

Συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ στο Λευκό Πύργο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
0

Συμβολική κατάληψη στον Λευκό Πύργο πραγματοποίησαν το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία κρέμασαν στο μνημείο της πόλης πανό με σύνθημα «κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια και τη μίζερη ζωή. Οργάνωση, αγώνας για ανατροπή».

 

Με τον τρόπο αυτόν τα μέλη του ΠΑΜΕ απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, την ημέρα των εγκαινίων της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους.

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Εργασίας συνταξιούχοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις τους, ζητώντας να τους επιστραφούν «όλα όσα τους έχουν πάρει». Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συνταξιούχων του ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, δήλωσε, ότι διεκδικούμε τα λεφτά μας που τα έχουμε δουλέψει και τα βγάλαμε με το αίμα της καρδιάς μας. Δεν είναι μόνο οι επικουρικές αλλά όλα όσα μας έχουν περικόψει.

 

Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, η οποία μετά τη συνάντηση τόνισε, ότι ο υπουργός αυτό που τους είπε, είναι ότι "απλά εφάρμοσε το νόμο". Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με κάλεσμα για συνέχιση του αγώνα με επίκεντρο το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στη ΔΕΘ.

 

Ελλάδα
0

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμη: Συντετριμμένη η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC - «Έχασα τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό σύζυγό μου»

Ελλάδα / Σύμη: Συντετριμμένη η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC - «Έχασα τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό σύζυγό μου»

«Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλι
NEWSROOM