Θυροκολλήθηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα του Alpha

Θυροκολλήθηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα του Alpha Facebook Twitter
0

Θυροκολλήθηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα του ALPHA στην είσοδο του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας στο οποίο βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης οι υποψήφιοι καναλάρχες.

 

Αρχικά θυροκολλήθηκε από δικαστικό επιμελητή ένας φάκελος στον οποίο περιέχονταν τα ασφαλιστικά μέτρα του τηλεοπτικού σταθμού STAR κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα και Σαββίδη. Όπως είπε ο δικαστικός επιμελητής η θυροκόλληση έγινε σήμερα γιατί αυτή ήταν η τελευταία ημέρα που μπορουσε να γίνει αυτή η επίδοση.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί ακολούθησε η θυροκόλληση ασφαλιστικών μέτρων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA. Στις 10:20 περίπου, αστυνομικός πήγε στο σημείο και παρέλαβε τους φακέλους.

Τα ασφαλιστικά μέτρα από το κανάλι της Κάντζας αφορούν τη συμμετοχή στον διαγωνισμό του καναλιού «Ε» (δεν συμμετέχει στη διαδικασία καθώς υπήρξε πρόβλημα με την εγγυητική του επιστολή), της εταιρείας Dimera του Ιβάν Σαββίδη, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, της εταιρείας ALTER EGO και της εταιρείας του κ. Καλογρίτσα γιατί ενώ στην προκήρυξη για το διαγωνισμό αναφέρεται ότι οι εταιρείες πρέπει να έχουν αποκλειστικό αντικείμενο την παροχή ραδιοτηλεπτικων υπηρεσιών στο καταστατικό της γίνεται αναφορά και σε άλλους σκοπούς όπως εκδόσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM