Τηλεοπτικές άδειες: Η απάντηση της επιτροπής σχετικά με την αρτιότητα του διαγωνισμού

Τηλεοπτικές άδειες: Η απάντηση της επιτροπής σχετικά με την αρτιότητα του διαγωνισμού Facebook Twitter
0

Η πενταμελής επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες απέστειλε επιστολή το βράδυ της Παρασκευής στους εκπροσώπους των εταιρειών που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια.

 

Σε αυτήν αναφέρεται πως τόσο η ίδια όσο και και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αναλαμβάνουν την ευθύνη για την αρτιότητα και την ασφάλεια του ηλεκτρονικού συστήματος που θα χρησιμοποιηθεί στην ηλεκτρονική δημοπρασία της προσεχούς Τρίτης.

 

Όπως σημειώνεται στην επιστολή, με την οποία η επιτροπή απαντά στις αιτιάσεις των καναλιών, το ηλεκτρονικό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στην δημοπρασία, παραλήφθηκε από την αρμόδια επιτροπή στις 25 Αυγούστου, την ίδια ημέρα που έγινε και η παρουσίασή του στους υποψηφίους. Και κατόπιν ελέγχου του ηλεκτρονικού συστήματος που έγινε, διαπιστώθηκε οτι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική προκήρυξη.

Ταυτόχρονα η επιτροπή διευκρινίζει οτι η πιστοποίηση του συστήματος αφορά την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας καθώς και ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα χρησιμοποιηθεί η δομημένη καλωδίωση του κτιρίου της ΓΓΕΕ., ενώ το κλειστό δίκτυο για την υποβολή προσφορών υλοποιείται με ευθύνη της.

Στο σύστημα θα έχουν πρόσβαση η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, τα μέλη της ομάδας υποστήριξης και οι τεχνικοί της αναδόχου εταιρείας οι οποίοι θα βρίσκονται στην κεντρική αίθουσα της δημοπρασίας. Ο κεντρικός εξυπηρετητής του συστήματος θα είναι κλειδωμένος σε ειδικό χώρο, ενώ το computer room του κτιρίου θα είναι σφραγισμένο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ