Η πρώτη στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με 19.714 μόρια

Η πρώτη στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με 19.714 μόρια Facebook Twitter
13

Πρώτη στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης με 19.714 μόρια είναι η 18χρονη μαθήτρια ιδιωτικού κολλεγίου της Θεσσαλονίκης, Ελένη Μάνθου.

«Το ήθελα από μικρή να σπουδάσω ιατρική, ίσως γιατί έβλεπα και τη μητέρα μου που είναι γιατρός», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η 18χρονη.
Αν και κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ υψηλή βαθμολογία, τονίζει ότι, μέσα στη σχολική χρονιά, δεν διάβαζε πάνω από τρεις ώρες ημερησίως και τα Σαββατοκύριακα χαλάρωνε με τους φίλους της.

  

«Η πρωτιά για μένα αποτελεί μια καλή ώθηση για τις σπουδές μου» αναφέρει η 18χρονη μαθήτρια του «Ανατόλια», προσθέτοντας ότι, λόγω προσωπικής της... ανασφάλειας, δεν περίμενε ότι θα συγκέντρωνε τόσα μόρια.

13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Πάντως στην πλήρη συνέντευξη της η κοπέλα αναφέρει ότι διάβαζε 3 ώρες μετά τις ώρες του σχολείου , που μην ξεχνάμε ότι πηγαίνε σε πολύ ακριβό ιδιιωτικό άρα θα γινόταν σοβαρή δουλειά και εκεί, και τις ώρες του φροντιστηρίου. Στην πραγματικότητα αυτές οι ώρες είναι πάρα πολλές, εγώ πχ εκτός φροντιστηρίου δεν διάβαζα παραπάνω από 1-2 ώρες, ενώ το δημόσιο στην τρίτη λυκείου ήταν μόνο για χαλάρωση, και έπιασα τα 19000 ( στην τεχνολογική βέβαια).
Ξεκαθαρα αν θες να ασχοληθεις με το αντικειμενο σπουδων σου πρεπει να πας εξω.Αν σπουδασεις εξωτερικο, αποκτας καλυτερες διασυνδεσεις με την αγορα εργασίας, μαθαινεις εξαρχης καλα μια 2η γλωσσα, μαθαινεις μια καινουρια κουλτουρα, γενικα προσαρμοζεσαι καλυτερα ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ; ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 22 στο αντικειμενο σπουδων σου, όχι στα ΜΙΚΕΛ
Να μην γράφουμε άρθρα για αυτό το κορίτσι που αρίστευσε στις εξετάσεις γιατί μπορεί να κομπλεξάρουμε του γκάο μπίο μελλοντικούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Μπραβο στην κοπελα!!! Ευχομαι να εχει επιτυχιες και σε ολους τους τομεις της ζωης της κανοντας πρωτα τους γονεις της αλλα και ολους εμας ηπερηφανους.Πολλα συγχαρητηρια!!
Αυτό το αστειάκι με το Είχε πρόγραμμα... ας σταματήσει επιτέλους. Είχα βγάλει 19+ χιλιάδες μόρια στην τεχνολογική και ναι διάβαζα τρεις ώρες την ημέρα, καθόλου σχεδόν την Παρασκευή, άντε κανένα πεντάωρο τα σκ. Αλλά δεν περίμενα να φτάσω τρίτη λυκείου για να μάθω μαθηματικά και φυσική. Προφανώς αυτοί που μπαίνουν δευτέρα και τρίτη λυκείου και περιμένουν τότε να αποκτήσουν άνεση στο να λύνουν ασκήσεις θα ζοριστούν. Ναι λοιπόν γίνεται να γράψεις καλά και με βόλτες και με μέτριο διάβασμα και με ξεκούραση και με καφέδες....