Άστατος και σήμερα ο καιρός

Άστατος και σήμερα ο καιρός Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

 Άστατος καιρός αναμένεται και σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά, αλλά και βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά ως τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει μεταβολή.

Στην Αττική ήλιος με τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχής κυρίως στα δυτικά και βόρεια, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες το απόγευμα. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 27 βαθμούς.

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές μπόρες, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, τοπικά τη Θεσσαλία ισχυρές. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς. .

 

Στην Πελοπόννησο παροδικά αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες.  Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός και βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ