Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στη βόρεια Εύβοια - Σε επιφυλακή η πυροσβεστική λόγω των ισχυρών ανέμων

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στη βόρεια Εύβοια - Σε επιφυλακή η πυροσβεστική λόγω των ισχυρών ανέμων Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στη βόρεια Εύβοια μετά και το τελευταίο μέτωπο στην Κατούνια, το οποίο ελέγχθηκε από τις δυνάμεις πυρόσβεσης που συνεχίζουν το έργο τους από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της φωτιάς.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης και εντός της ημέρας θα έχουν σβηστεί και τα τελευταία μέτωπα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην Εύβοια, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου.

«Η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε θύματα» ανέφερε ο υπουργός, και είπε ακόμη ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα για αποζημιώσεις στους παραγωγούς ρητίνης που μέχρι τώρα δούλευαν στην περιοχή.

Ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή καθώς, αναμένεται ισχυροποίηση των ανέμων κατά τις μεσημβρινές ώρες και υπάρχει φόβος αναζωπύρωσης της φωτιάς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM