Χωρίς αστική συγκοινωνία σήμερα η Θεσσαλονίκη

Χωρίς αστική συγκοινωνία σήμερα η Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
1

Χωρίς αστική συγκοινωνία είναι από το πρωί η Θεσσαλονίκη, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιεί ο ΟΑΣΘ, ύστερα από απόφαση του συνδικάτου των εργαζομένων του Οργανισμού, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του Ιουνίου.

 Η σημερινή απεργία έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων κινητοποιήσεων στις οποίες προέβη κατά τις τελευταίες μέρες ο ΟΑΣΘ, με τη μορφή στάσεων εργασίας.

 Την ίδια ώρα, αγανακτισμένο δηλώνει το επιβατικό κοινό που υφίσταται ταλαιπωρία και ελλείψει αστικών μέσων συγκοινωνίας είναι αναγκασμένο να μετακινηθεί με εναλλακτικά μέσα, όπως δικά τους οχήματα, ταξί κ.ά.

  Από το πρωί, η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροσυγκρούσεις οχημάτων κυρίως λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξαιτίας της βροχής που έπεσε νωρίτερα.

 Όπως ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό, στους δρόμους κινούνται σήμερα ελάχιστα λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας το οποίο έχει οριστεί, ενώ κανονικά θα λειτουργήσει η νυχτερινή γραμμή που εκτελεί το δρομολόγιο «ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο», όπως επίσης το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο για την μετακίνηση των ΑμΕΑ. 

 Ανάλογη απεργία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, ενώ αύριο θα κυκλοφορήσουν κανονικά τα αστικά λεωφορεία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM