Απεργία την Πρωτομαγιά

Hράκλειο: Επιχειρηματίας έβαλε φωτιά στο μπλοκάκι τροχονόμου που του έκοβε κλήση

Hράκλειο: Επιχειρηματίας έβαλε φωτιά στο μπλοκάκι τροχονόμου που του έκοβε κλήση Facebook Twitter
8

Επιχειρηματίας από το Ηράκλειο έβαλε φωτιά στο μπλοκάκι με τις κλήσεις γυναίκας τροχονόμου, η οποία εντόπισε το δίκυκλο του παρκαρισμένο παράνομα στο πεζοδρόμιο.

Όπως γράφει η εφημερίδα Πατρίς, ο επιχειρηματίας επιτέθηκε στην τροχονόμο που μαζί με μια δημοτική αστυνομικό έκαναν  έλεγχο για παράνομα σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν η τροχονόμος άρχισε να βεβαιώνει την κλήση, ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του δικύκλου, της επιτέθηκε φραστικά και της έπιασε το χέρι ενώ της έβαλε φωτιά στο μπλοκάκι όταν είδε ότι εκείνη συνέχιζε να βεβαιώνει την κλήση.  

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο τον συνέλαβαν για απείθεια και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο.

Ο επιχειρηματίας πήρε αναβολή και του ορίστηκε δικάσιμος.

8

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Διότι καλοί οι νόμοι, αρκεί να μην επιβάλλονται από γυναίκες και κυρίως, να μην μας πιάνουν.Αυτά να τα βλέπουν όλοι εκείνοι που στο άρθρο της κ. Γαλανοπούλου για τη Μέι ("Εσύ, η άκληρη") υποστήριζαν ότι τους φαίνεται γελοίο να ενδιαφέρεται κάποιος για το φύλο του πολιτικού, και ότι ζούμε στο 2016, μην κάψουμε και τα σουτιέν μας και άλλα τέτοια. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις των αναγνωστών της lifo, αλλά όχι, σε αυτόν τον κόσμο εξακολουθούν τα δύο φύλα να μην αντιμετωπίζονται ως ίσα, και κάτι τέτοια περιστατικά (μην ακούσω κανένα να τα χαρακτηρίσει "μεμονωμένα"), το αποδεικνύουν. Αν αντί για γυναίκα του έκοβε την κλήση κανένας κρεμανταλάς, να δούμε το νταή αν θα του έκανε τίποτα (στοίχημα, θα τον πλεύριζε και θα του έλεγε κάτι τύπου "φιλαράκι σόρρυ, να, θα την παρκάρω πιο δίπλα, και έλα από το μαγαζί να σε κεράσουμε ένα καφεδάκι, τόσες ώρες μες τη ζέστη, θα 'στε κι εσείς χώμα ρε παιδια").Και προφανώς, αν εξακολουθούμε να χρειάζεται να εξηγήσουμε αυτά τα αυτονόητα, δεν υπάρχει ελπίδα και για όλα τα υπόλοιπα (ζώα, ομοφυλόφυλοι, ξένοι κτλ).
Νομίζω οτι αυτό που λες είναι άστοχο, γιατί αν του έκοβε κλίση ένας τύπος 50 κιλά και 1.60 δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει το ίδιο.Αν πάλι ήταν η Τζίνα Καράνο νομίζω δεν θα τολμούσε να κουνηθεί.
Δηλαδή για να μας παίρνει ο κόσμος στα σοβαρά πρέπει να είμαστε σαν τη Τζίνα Καράνο; Με το καλό δεν γίνεται, μόνο με το άγριο, μόνο αν μας φοβούνται; Τζάμπα τρώμε τα λεφτά μας στη γιόγκα δηλαδή....Και όλο αυτό το σκεπτικό το λέμε "απόδειξη της ίσης μεταχείρισης των δύο φύλων". Εμένα μου φαίνεται ότι αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο, αλλά οκ.
Ρε παιδιά, τώρα σοβαρά μιλάτε; Ότι δηλαδή δεν υπάρχει γύρω μας σεξισμός, ειδικά εδώ στο ελλαδιστάν. Ότι δεν έχετε δει τέτοια περιστατικά με τα μάτια σας. Ότι στην προκειμένη περίπτωση, ο τύπος που έκαψε το μπλοκάκι πιθανότατα γυρίζει σπίτι του και πλένει τα πιάτα γιατί την τιμά την ισότητα. Τι να πω ρε παιδιά, μάλλον ζω σε άλλο σύμπαν......Και δηλαδή ανάμεσα στο καίω το μπλοκάκι και το φέρομαι σαν να μιλάω σε πριγκίπισσα δεν υπάρχει άλλος τρόπος συμπεριφοράς; Δεν θα μπορούσε, λέμε τώρα, απλώς να διατυπώσει με ευγένεια τις ενστάσεις του, να ρωτήσει την τροχονόμο που μπορεί να απευθυνθεί για αυτές τις ενστάσεις, να σεβαστεί το ότι η κοπέλα κάνει τη δουλειά της και εν προκειμένω αυτός παρανομεί οπότε ας μην βγαίνει κι από πάνω κτλ κτλ κτλ κτλ.. ΥΓ @ warriorΑυτό με τη μικρή πριγκίπισσα είναι η φράση κλειδί σε όλο σου το σχόλιο. Μου κάνει πάντα την ίδια εντύπωση το ότι υπάρχουν άντρες που νιώθουν "ριγμένοι" στο σύγχρονο κόσμο, όπως ένας τύπος σε μια συζήτηση που ήμουν που είπε με αγανάκτηση "άσε ρε φίλε, όλα στα μέτρα τους τα έχουν φέρει, άδειες, επιδόματα, όλα! ο κόσμος δουλεύει γι αυτές!"
Θα είναι κανένας συγγενής των παλικαράδων της Γαλακτοκομικής Σχολής.Όταν κάτι τέτοια θρασίμια βλέπουν ότι πάει να τηρηθεί ο νόμος, γίνονται θεριά ανήμερα. Μην τους αφήνετε να πάρουν ανάσα, κόψτε τους τον τσαμπουκά! Κάτι τέτοιες συμπεριφορές, όταν περνάνε στο ντούκου, αυτές μας τραβάνε προς τα κάτω!