ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η στιγμή της διάσωσης του μωρού από την φλεγόμενη πολυκατοικία στον Πειραιά

Η στιγμή της διάσωσης του μωρού από την φλεγόμενη πολυκατοικία στον Πειραιά Facebook Twitter
3

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και απεγκλωβισμού των ενοίκων της πολυκατοικίας του Πειραιά που πριν λίγη ώρα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ενώ έχει ήδη γίνει απεγκλωβισμός τουλάχιστον 9 ατόμων από την πενταόροφη πολυκατοικία. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή είναι ακόμα σε εξέλιξη ενώ στην κατάσβεση της επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Από τη φωτιά μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύουν παρακείμενα κτίρια.

Την ίδια ώρα ένα βίντεο με την ηρωική επέμβαση πυροσβέστη που κατεβαίνει από το φλεγόμενο κτίριο με ένα μωρό στην αγκαλιά κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και των δελτίων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πυροσβέστης διέσωσε ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών το οποίο έχει μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων με αναπνευστικά προβλήματα.

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
οταν ξανα σκεφτουμε να πουμε την ατακα οτι ολη μερα παιζουν ταβλι οι πυροσβεστες να θυμηθουμε αυτην την σκηνη που κατεβαζει ενας πυροσβεστης μια ψυχουλα τριων μηνων.αυτην την ατακα την εχω πει και εγω αρκετες φορες.
Ευχομαι ολοι οι ανθρωποι να ειναι καλα στην υγιεια τους! Συγχαρητηρια στους ηρωες πυροσβεστες που με αυτοθυσια μπηκαν κυριολεκτικα μες στις φλογες..Συγχαρητηρια και στην κοπελα που μενει στην διπλα πολυκατοικια, βοηθησε σημαντικα τους πυροσβεστες στο δυσκολο τους εργο! Τετοιους ανθρωπους χρειαζομαστε, που βαζουν το κοινο καλο πανω απ ολα!Τελος καλο ολα καλα!Ευχομαι να μην ακουσουμε για αλλα τετοια δυσαρεστα περιστατικα!
Πραγματικοί καθημερινοί ήρωες! η εικόνα με το μουτζουρωμένο πρόσωπο του πυροσβέστη και τον τρόπο που κρατά το μωρό έχει ένα τεράστιο θετικό συμβολισμό και μας δίνει ελπίδα.