Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί σε χωριό του Ρεθύμνου

Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί σε χωριό του Ρεθύμνου Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 16χρονης Κλαρίσα που είχε εξαφανιστεί στο χωριό Κουρούτες Ρεθύμνου το απόγευμα της Δευτέρας. Η 16χρονη βρέθηκε από διασώστες που την αναζητούσαν, κοντά στο σημείο που είχε εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η ανήλικη ήταν ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη εξαφανίστηκε και δεν έδινε σημάδια ζωής για περίπου ένα 24ωρο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να απαντήσει στους αστυνομικούς και τους οικείους της τι συνέβη από χθες μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη είχε φύγει από νωρίς από το σπίτι της για βόλτα μαζι με δύο μικρότερες φίλες της και την μικρότερη αδερφή της, αλλά καθυστερούσε να επιστρέψει. Οι προσπάθειες της οικογένειας της να επικοινωνήσουν μαζί της δεν καρποφορούσαν και έτσι ενημερώθηκαν οι αρχές, που άμεσα ξεκίνησαν τις έρευνες.

Η 16χρονη ζει μόνιμα στην Αγγλία μαζί με την οικογένεια της και έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στις Κουρούτες, χωριό καταγωγής της μητέρας της, για διακοπές. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM