Στη Λέσβο βρήκε καταφύγιο την ώρα των ταραχών στην Τουρκία ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που ήταν στη θαλαμηγό Χριστίνα

Στη Λέσβο βρήκε καταφύγιο την ώρα των ταραχών στην Τουρκία ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που ήταν στη θαλαμηγό Χριστίνα Facebook Twitter
Φωτογραφία της Θαλαμηγού από το lesvosnews.net
2

Οι συνθήκες εμφυλίου πολέμου που επικράτησαν την Παρασκευή το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη έτρεψαν σε φυγή από την Τουρκία τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ της βασιλικής οικογένειας της Αραβικής χερσονήσου αλλά και τους οκτώ συνολικά εκλεκτούς καλεσμένους του.

Ο πρίγκηπας και οι καλεσμένοι του συμμετείχαν σε μια καλά σχεδιασμένη, από πλευράς ασφαλείας των επιβαινόντων, κρουαζιέρα με την ιστορική θαλαμηγό «Χριστίνα» (Christina O) .


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και αμέσως μετά την εκδήλωση του πραξικοπήματος η εντυπωσιακή θαλαμηγός, πάλαι ποτέ ιδιοκτησίας του Αριστοτέλη Ωνάση απέπλευσε από την Κωνσταντινούπολη και αντί για το Μπόντρουμ (την Αλικαρνασσό) στα μικρασιατικά παράλια, όπως ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει, κατευθύνθηκε στα ελληνικά νησιά.

Πρώτος σταθμός τα μεσάνυχτα χθες Σάββατο το λιμάνι της Μυτιλήνης όπου έδεσε στον περίκλειστο τελωνειακό χώρο. Νωρίς το πρωί ενώθηκε με τη θαλαμηγό «Elegant 007» με Ρώσους επιβαίνοντες και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κατευθύνθηκαν μαζί ανοικτά της νότιας Λέσβου, στην περιοχή των Βατερών όπου η παρέα των μεγιστάνων θα κολυμπήσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στη Χίο.

Στη Λέσβο βρήκε καταφύγιο την ώρα των ταραχών στην Τουρκία ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που ήταν στη θαλαμηγό Χριστίνα Facebook Twitter
Αριστερά στη φωτογραφία ο Majed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Saud


Ας σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ με περιουσία που αγγίζει τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια, γιος του Σαουδάραβα βασιλιά, προκαλεί συχνά με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια