Σοβαρά επεισόδια στο Ελληνικό - Ένας πρόσφυγας νεκρός και τραυματίες

Σοβαρά επεισόδια στο Ελληνικό - Ένας πρόσφυγας νεκρός και τραυματίες Facebook Twitter
SOOC
4

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών προσφύγων σημειώθηκε στις 19.45 το απόγευμα στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν τρεις Αφγανοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ωστόσο o ένας ήταν σοβαρά τραυματισμένος και πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Ο Αφγανός, που πέθανε σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ και οι άλλοι έχουν τραυματισθεί από μαχαίρια και φέρουν κτυπήματα από ρόπαλα, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΑΝΤ1, Αφγανοί, 40 με 50 τον αριθμό, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για άγνωστο, προς το παρόν, λόγο και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής βγήκαν και μαχαίρια.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι έγινε κανονική σύρραξη μεταξύ Αφγανών για άγνωστη αιτία μέσα στο κέντρο του Ελληνικού, με ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.


Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκιο του οποίου έχει μεταβεί στο Ελληνικό, μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται προανάκριση.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Είμαι σίγουρος πως η ενσωμάτωσή τους είναι βέβαιη, θα ταιριάξουν τόσο πολύ με τα εκατομμύρια αλλοδαπών που εισήλθαν στην Ελλάδα χωρίς να ρωτήσουν κανένα και το έγκλημα έχει φτάσει σε επίπεδα λατινοαμερικάνικης χώρας. Ακόμα να δηλώσω τον θαυμασμό μου για τους ελληνικούς νόμους της αριστεράς που εννοείται ότι καταδικασμένος για εγκλήματα αλλοδαπός δεν απελαύνεται...Ψυχούλες είμαστε!Το ότι σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν υπάρχουν ούτε νόμοι Παρασκευόπουλου ούτε ανεξέλεγκτη εγκατάσταση του οποιουδήποτε δεν μας απασχολεί...
αν απελασουν τωρα αυτους που εμπλακηκαν σε επεισοδια, αναμεσα τους και το δολοφονο, οι παρακρατικοι καικαλαντιφα θα καταγελουν κρατικη βια.αν τυχει σε 2-3 χρονια και φαει κανενας απο αυτους καμια, θα το εκτελεσουν σαν τον Αιγυπτιο;