Κρήτη: 10 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν από κόλλυβα σε μνημόσυνο

Κρήτη: 10 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν από κόλλυβα σε μνημόσυνο Facebook Twitter
0

Δέκα άτομα δηλητηριάστηκαν από κόλλυβα στο Λασίθι της Κρήτης και κατέληξαν στο νοσοκομείο, καθώς εμφάνισαν εφίδρωση, πυρετό και πόνο στο στομάχι.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, τα άτομα αυτά είχαν παρευρεθεί το μεσημέρι της Κυριακής σε μνημόσυνο που τελέστηκε στο χωριό Μεσελέροι της Ιεράπετρας.

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στο  μνημόσυνο ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε με ασθενοφόρα και να παραλάβει τα 10 άτομα, από τα οποία τα 7 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και τα τρία στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγίου Νικολάου.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιώργος Αρακαδάκης δήλωσε ότι «χθες το μεσημέρι ήρθαν στο νοσοκομείο 7 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης μετά από κατανάλωση κολλύβων. Το ευτύχημα είναι ότι δεν κινδυνεύει η υγεία τους ενώ αναμένεται να πάρουν και γρήγορα εξιτήριο».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM