Η Ντένια Παράσχη, το κορίτσι που είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα, επέστρεψε στη Ζάκυνθο

Η Ντένια Παράσχη, το κορίτσι που είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα, επέστρεψε στη Ζάκυνθο Facebook Twitter
1

Υγιέστατη επέστρεψε στη Ζάκυνθο, την Πέμπτη το βράδυ, μετά από την πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της, η 28χρονη Ντένια Παράσχη, η νεαρή κοπέλα που είχε καταφέρει να συγκινήσει χιλιάδες Έλληνες με τη περιπέτεια της υγείας της μετά τη διάγνωση μιας σπάνιας μορφής καρκίνου.

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί καθώς και τις απαιτούμενες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την θετική εξέλιξη της υγείας της, βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, των γονιών, συγγενών και φίλων.

Το imerazante.gr αναφέρει πως για την υποδοχή της στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι, κόσμος συγκεντρώθηκε στο σπίτι της και πως πολλοί ήθελαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι πάντα σιδερένια. Από τη μοναδική τζαντιώτικη υποδοχή δεν έλειψαν και οι καντάδες με τις οποίες την καλωσόρισαν ενώ το γλέντι που ακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο.


Η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν πέντε περίπου μήνες, ολοκληρώθηκε κανονικά και οι γιατροί φέρονται ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα ο οργανισμός της να έχει ανταποκριθεί άμεσα. Άλλωστε, όπως εξ' αρχής είχε επισημανθεί, από τη μέχρι σήμερα εμπειρία, η συγκεκριμένη αγωγή έχει καταγράψει επιτυχία όπου και εάν εφαρμόστηκε.



1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Ελλάδα / Σεισμός 4,1R στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Δύο ισχυροί σεισμοί 3,9 και 4,1 Ρίχτερ σε λίγες ώρες στην Κεφαλονιά - «Να περιμένουμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανησυχία» επισημαίνει στη LiFO ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Αθανάσιος Γκανάς
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ