Θεσσαλονίκη: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στον Λευκό Πύργο

Θεσσαλονίκη: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στον Λευκό Πύργο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
1

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στην αστυνομία μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Λευκό Πύργο. Ο συναγερμός σήμανε όταν άγνωστος τηλεφώνησε προειδοποιώντας ότι τοποθετήθηκε βόμβα στο Λευκό Πύργο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας που απομακρύνουν τον κόσμο από το σημείο, ενώ δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει.

Σημειώνεται πως απόψε γίνεται το 5ο Pride της Θεσσαλονίκης, το οποίο ξεκίνησε στις 19:30 με την μεγάλη παρέλαση από τον Λευκό Πύργο οπότε στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί πολλοί άνθρωποι. 

(update)

Ωστόσο, όπως έγινε λίγο αργότερα γνωστό επρόκειτο για τηλεφώνημα-φάρσα. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή έκαναν εξονυχιστικές έρευνες στο χώρο και δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο. 

Η αστυνομία είχε αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Νίκης και απαγόρευε την πρόσβαση στην πλατεία Λευκού Πύργου.


Αφού αποδείχθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα, η παραλιακή οδός δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τα ατομα που εκμεταλλευονται το γενικο φοβο που υπαρχει για τρομοκρατικα χτυπηματα, μονο και μονο για να κανουν τη φαρσα τους, τα θεωρω ακομα πιο αρρωστημενα απο τους ιδιους τους τρομοκρατες.