CONFERENCE LEAGUE

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ελαστικών στη Λάρισα

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ελαστικών στη Λάρισα Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε εργοστάσιο αναγόμωσης ελαστικών, λίγο έξω από την Λάρισα με κατεύθυνση προς τον Βόλο, στην παλιά εθνική οδό Λάρισας -Βόλου.

Επιτόπου επιχειρούν 15 οχήματα της Πυροσβεστικής και 35 πυροσβέστες, οι οποίοι προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, η οποία έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο καπνού.

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ελαστικών στη Λάρισα Facebook Twitter
Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ελαστικών στη Λάρισα Facebook Twitter

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι φλόγες είχαν κατεύθυνση προς παρακείμενες εγκαταστάσεις της εταιρείας φυσικού αερίου με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στους άντρες της πυροσβεστικής. Ωστόσο πλησίον του εργοστασίου δεν υπάρχουν σπίτια ή άλλοι χώροι που να κινδυνεύουν από την επέκτασή της.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, που δείχνουν να επιβεβαιώνονται, η φωτιά ξεκίνησε από ξερές σιτοκαλαμιές, είτε από αναμμένο τσιγάρο είτε από την απερισκεψία κάποιου αγρότη που επέλεξε να κάψει τις σιτοκαλαμιές καταμεσήμερο, με ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία και ελαφρύ άνεμο, ο οποίος ήταν αρκετός να εξαπλώσει τις φλόγες.

0

CONFERENCE LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Ελλάδα / Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Τον Ιούνιο του 2023, ο 35χρονος, άνευ λόγου επιτέθηκε με μαχαίρι στην 30χρονη αρραβωνιαστικιά του στο Ηράκλειο, η οποία δέχτηκε 14 μαχαιριές και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στη ΜΕΘ
NEWSROOM