Η Ένωση Εφοπλιστών ζητά άμεσα λύση στο πρόβλημα με τις απεργίες σε ΟΛΠ και ΟΛΘ

Η Ένωση Εφοπλιστών ζητά άμεσα λύση στο πρόβλημα με τις απεργίες σε ΟΛΠ και ΟΛΘ Facebook Twitter
2

Έκκληση προς τα εμπλεκόμενα υπουργεία να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης από την απεργία των εργαζομένων, καθώς η τουριστική κίνηση κορυφώνεται και οι απώλειες προσεγγίσεων πλοίων αυξάνονται, με ανάλογη ζημιά της τοπικής κοινωνίας και γενικότερα της εθνικής οικονομίας, απευθύνει, σε επιστολή της, η Ένωση Εφοπλιστών και Κρουαζιερόπλοιων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ).

Στην επιστολή προς τα υπουργεία ζητείται να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, προκειμένου να βρεθεί λύση, ενώ υπογραμμίζεται ότι η εικόνα της ταλαιπωρίας των πληρωμάτων πλοίων που είναι αναγκασμένα να μεταφέρουν με τα χέρια τις αποσκευές επιβατών κρουαζιεροπλοίων, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες στην τροφοδοσία των πλοίων, λειτουργούν ανασταλτικά στην εξυπηρέτηση που πρέπει να παρέχεται. Επίσης, η εικόνα που δημιουργείται μπροστά στους επιβάτες-επισκέπτες, είναι ό,τι χειρότερο για το πρώτο λιμάνι της χώρας.

«Έχουμε όλοι χρέος, σήμερα, να πράξουμε το καλύτερο για να μη χαθεί η μεγάλη ευκαιρία και να ισοσκελιστεί η αρχικά εμφανισθείσα μειωμένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, μετά και τις ακυρώσεις προσεγγίσεων κρουαζιεροπλοίων σε λιμένες της Τουρκίας, λόγω των γνωστών γεγονότων», προστίθεται στην επιστολή της ΕΕΚΦΝ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πειθαρχικό οι τρεις δικαστές στη Ζάκυνθο που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο δολοφόνο για βιασμό ανήλικης

Ελλάδα / Στο πειθαρχικό οι τρεις δικαστές στη Ζάκυνθο που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο δολοφόνο για βιασμό ανήλικης

Ο Άρειος Πάγος διέταξε έλεγχο - Το 2020 ο 37χρονος είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση για βιασμό 14χρονης αλλά αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση εμφάνισης στο τοπικό ΑΤ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το δημοκρατικό καθήκον να αφήσει τις απεργίες να εξελιχθούν. Δεν μπορεί να υποταχθεί στο Κεφάλαιο. Ας μην έρθουν τουρίστες, στα τέτοια μας.Και μετά....ΚΟΦΤΗΣ.