Οι εθελοντές του "Διαβάζω για τους Άλλους" μεταφέρουν τη δράση στα Χανιά

Οι εθελοντές του "Διαβάζω για τους Άλλους" μεταφέρουν τη δράση στα Χανιά Facebook Twitter
0

Η δεύτερη συνάντηση εθελοντών του δικτύου «Διαβάζω για τους Άλλους» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.


Σκοπός της συνάντησης που στηρίζουν η Περιφέρεια Κρήτης και η Αντιπεριφέρεια Χανίων είναι να οργανωθούν οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, να γίνει γνωστή η ομάδα του «Διαβάζω για τους Άλλους» των Χανίων.

Στην συνάντηση των Χανίων θα βρίσκονται όπως ανακοινώθηκε σήμερα οι ιδρυτές του Δικτύου προκειμένου επικοινωνήσουν το όραμα τους και να μεγαλώσει η ομάδα των εθελοντών.


Πανελλαδικά οι εθελοντές του Δικτύου ξεπερνούν σήμερα τους 2000 οι οποίοι προσφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν συμβάλλοντας στο Όραμα του «Διαβάζω για τους 'Αλλους» για μια κοινωνία ισότιμη στην πρόσβαση στη λογοτεχνία, στην παιδεία και στη γνώση. Σε αυτό το πλαίσιο ηχογραφούνται βιβλία, ενώ οι live αναγνώσεις στα συνεργαζόμενα με το Δίκτυο ιδρύματα είναι σε σταθερή βάση.


Στα Χανιά η πρώτη συνάντηση εθελοντών είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2016 στη δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM