Στα 6 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι ζημιές από το μπλόκο της Ειδομένης

Στα 6 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι ζημιές από το μπλόκο της Ειδομένης Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
1

Στα 6 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι πρόσθετες επιβαρύνσεις στις μεταφορές από τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, εδώ και 55 ημέρες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο μεταφορικών εταιρειών Θεσσαλονίκης, Αναστάσιο Σαχπελίδη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σαχπελίδης ζήτησε από την κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα, καθώς η ζημιά για τις μεταφορικές εταιρείες, και κατ' επέκταση για την ελληνική οικονομία, είναι τεράστια, προκαλώντας προβλήματα ακόμη και για τη βιωσιμότητά τους.

Την περασμένη εβδομάδα, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη σιδηροδρομική γραμμή 2 χιλιάδες πρόσφυγες και αν επιχειρήσουμε να τους μετακινήσουμε θα ξεσηκωθούν», τονίζοντας ότι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες θα πειστούν να μεταφερθούν σιγά - σιγά σε κέντρα φιλοξενίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα ακαθάριστα οικόπεδα, πυροπροστασία για τα ακίνητα: Ξαφνικός φόρος 500 ευρώ

Ελλάδα / Ξαφνική δαπάνη μέχρι 500 ευρώ και αλαλούμ από την μελέτη πυροπροστασίας για τα ακίνητα κοντά σε δάσος

Μεθόδους... γεωδαισίας για να δουν αν τα σπίτια τους απέχουν 300 μέτρα από το δάσος αναζητούν χιλιάδες πολίτες - «Θα είμαστε ελαστικοί», έχει διαμηνύσει ο υπουργός Περιβάλλοντος - Οι διευκρινίσεις του αρμόδιου γενικού γραμματέα Ευθύμιου Μπακογιάννη
NEWSROOM