Φτιάχνει κόμμα ο Τράγκας

Φτιάχνει κόμμα ο Τράγκας Facebook Twitter
0

Την ίδρυση κόμματος-αρχικώς με τη μορφή πολιτικού φορέα- ανήγγειλε πριν από λίγο μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Γιώργος Τράγκας. Το κόμμα έχει λίγο προβλέψιμο όνομα, αν έχει παρακολουθήσει κανείς τους πρωινούς και βραδινούς θούριους  του δημοσιογράφου. Πριν από λίγο, ο κ.Τράγκας  έγραψε στον "τοίχο" του:

 

Φτιάχνει κόμμα ο Τράγκας Facebook Twitter

Φτιάχνει κόμμα ο Τράγκας Facebook Twitter

"Σας ανακοινώνω την ιδρυτική διακήρυξη του πολιτικού forum-πολιτικού φορέα που θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας και ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής"

Στο από Facebook διάγγελμα το οποίο απηύθυνε στους Έλληνες, με τρεμάμενο από τη συγκίνηση χέρι, γράφει μεταξύ άλλων για τη μάχη που θα δοθεί κατά των κατακτητών:

"Φυσικά, θα σας πω αν θα κατέβουμε στις εκλογές και πως. Μόνοι μας ή μαζί με άλλους. Γι΄ αυτό ξεκίνησα μιλώντας για εκπλήξεις. Άλλωστε δεν είναι μια εποχή που μένεις στην άκρη και στο απυρόβλητο, επειδή συμφέρει να τα έχεις καλά με όλους.

Υπήρξαν πολλοί που είπαν να μην ανακατευτώ με τα σκ@@α. Αλλά πώς να μην τα πατήσεις όταν έχουν φθάσει μέχρι το λαιμό και θέλεις να περάσεις απέναντι. Πολύ περισσότερο όταν θέλεις να μείνεις ενεργός. Σήμερα καλώ όλους εσάς, τους φίλους μου, να μου στείλετε εντός της ημέρας ποιοι θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στον φορέα που σαφώς είναι πατριωτικός, ριζοσπαστικός και αντιμνημονιακός. Σε αυτό το φορέα δεν έχουμε πολιτικές ετικέτες. Δεν μας απασχολούν τα φρονήματα που έχει κάποιος. Δεν μας ενδιαφέρει η προέλευση αλλά η συμπόρευση και ο κοινός στόχος".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ